Äntligen hemma!

Så nu har jag kommit hem till helene. Ska snart typ lägga mig och glo på tv och sova. Är helt slut. skulle egentligen ha vart på kafe 44 och kollat in New drive och Kid down med tjejerna. Men jag orkar inte riktigt det som sagt, är för trött. Måste ju spara krafterna till nästa helg när vi ska till Hjo och Mariestad ;)

PARTY PARTY!!

Nedräkning javisst!

Nu är det bara två timmar och en halvtimme kvar tills jag får gå hem. Jag vet att jag tjatar om det men vad ska jag annars göra *haha*. Kanske inte så jätte intressant att läsa om i vilket fall som helst. arbetsdagen har vart väldigt lugn, inga större incidenter har hänt under dagen.

Jag måste hitta nya stövlar också, mina är lite väl slitna och lite väl kalla för denna årstid. Men det är så svårt emd stövlar för jag vill inte gå runt med stora bumlingar på fötterna, sen får dom varken vara för spetsiga eller för runda i tårna.. Jag hatar verkligen att man är så jävla kräsen utav sig. Tänk vad lätt det vart om man inte var det, fast.. Fatta vilken stil man kanske skulle ha? Ne man ska nog vara glad över att man är lite kräsen trots allt.

Växer morötter i håret...

Ja då har jag ätit upp min lunch och är tillbaka där jag började. Eller ja, nu är det ju bara fem timmar kvar att jobba. Så det är ju inte så jävla farligt. ska ringa pappa när jag slutat också och höra om våra kompisar Micke och Lena från Malmö har svarat än. Jag har faktiskt aldrig vart i Malmö. Det längsta jag har vart det i Norje/Kristianstad. Men aldrig hela vägen ner till malmö.

Sen som sagt, glöm inte Backyard nu, jag vet att jag är tjatig men vad gör man inte ;)

dags och färga håret snart igen också, börjar få utväxt och det röda börjar bli morotsfärg vilket inte är speciellt sexigt må jag säga.. Vem vill se ut som en morot i håret? Inte jag iallafall.

Peace Man!

Då har vi öppnat centrumet ännu en gång, så får vi se vad denna dag kan bjuda på för skoj.

Peace and love har för övrigt släppt några av sina akter, ingenting som lockar mig så där jätte mycket än faktiskt. Men vi får se vad de ploppar upp med, de senaste åren har de överaskat mig med jävligt bra artister och jag hoppas att de ska fortsätta så :D

www.peaceandlove.nu

YeyHopp!

Ja ännu en arbetsdag framför mig, har redan jobbat en timma nu så det är elva kvar. Är fortfarande trött efter arbetspasset igår, slocknade som en stock i soffan hemma hos helene. Vilket jag säkert kommer att göra ikväll också.

Sen gillar jag uppskattning det får en peppad till att göra saker! Tack :D

jobbelijobb

Ja nu sitter jag på jobbet igen, fick lov och hoppa in idag då ordinarie vart sjuk. Ska även jobba i helgen, men det är ju min helg så det är ju helt normalt.
Hart vart ganska lugnt så här på förmiddagen, vi öppnar centrumet om en timme och får se vad som händer då. Jag hoppas på en lugn dag iallafall.

Måste bara påminna er en gång till om att rösta fram Backyard Babies till årets band på grammis. Ni hittar en bild två inlägg ner som länkar er till rätt sida. För nu var det ändå ett tag sen de vann sin senaste grammis så det är fan dax nu tycker jag.
Igår pratade jag och pappa om att åka ner och hälsa på våra kompisar i malmö. Jag tycker det skulle vara väldigt trevligt att åka ner i februari *ler*. Men vi får se vad dom säger först, men jag har inte träffat dom sen i somras på mammas begravning. Och det vore ju trevligare att träffa dom i ett lite trevligare sammanhang.


Derek i Greys Anatomy

Jag vill ha Derek i Greys anatomy på kanal 5 som pojkvän.. Han måste fan vara den perfekta pojkvännen..
Alla andra jag träffar är ju näst intill idioter...

Grammisgalan!




                                 



www.myspace.com/backyardbruttorna




Precis som alla andra.

Jag gillar snö, det är fint jämnfört med allt slask som vi alltid brukar ha. Men nu börjar det bli lite väl mycket snö.. Några centimeter är alldeles lagom.. Nu drunknar man ju själv i snön så fort man går ut!! *haha*

Igår kväll när jag skulle sova så tänkte jag lite, ibland tror jag alla känner sig lite bortglömda, varav jag är en av dom. Men så tänkte jag till lite igår på allt vi gått igenom. Så är man inte speciellt bortglömd ändå. Men ibland funderar man, precis som många andra...

Rock At Sea

Ja, i helgen så var jag på kryssning!! Det var verkligen skitkul! Jag och Alex flög runt i korridoren som galningar och jagade gratis sprit. Sen gick vi in i våran hytt och lämnade våra halvdruckna drycker kvar där som Katta och Sara glatt drack upp. Jag vet inte hur många gånger vi gjorde så, men några gånger vart det nog.
Det slutade iallafall som vanligt att man morgonen efter spenderade lite tid på toaletten.

När vi stod och väntade på att få kliva av båten så står Katta och Sara och pratar med Ammotrack, då ser jag hur en person som jag verkligen känner igen går  upp för trappen. Jag kan först inte placera var jag sett han. Men såg jag vem det var... Och det var ju för fan Toffsy!! Så jag skriker på honom så vänder han sig om så gör jag och Alex världens glödje tjut och flyger på honom. Katta och Sara som undrar varför vi skriker tittar åt vårat håll och ser att vi har hittat Toffsy.

Det var så kul att träffa honom för vi trodde verkligen inte att han skulle åka den här båten då Backyard är ute på sin Europa turne. Men han hade tydligen tagit ledigt denna helg för han skulle flyga till dom dagen efter sen.

Men helgen var iallafall skitkul! För utom en grej, På kvällen den dagen vi kom hem så var det en Sweden rock kick off på tyrol som skulle vart skitkul att gå på men jag hade ingen biljett. Så pratar jag med en jag känner så säger han att, men jag har en biljett över.... det är allmänt kul att höra när man typ åkt buss två timmar hem och läser det hemmavid när spektaklet på tyrol redan hade börjat.. Men men, det kommer nog fler gånger :)

Jag lägger ut bilder från helgen snart, ska bara orka packa upp min väska som jag inte gjort än..

MÖTLEY CRUE!!!!!!

I morse hemma hos Sara upptcäkte jag och Katta att Mötley Crue kommer till Sverige nästa sommar!!
Vi har typ gått och väntat på det sen de var här sist. Katta missade ju dom då, men jag såg dem och de var så jävla grymma!!
Så jag måste ju helt enkelt se dem igen!!

Ska ha möte ikväll om vårat lilla projekt så jag sitter hemma hos Sara nu och väntar på att klockan ska bli sex. Så det blir väl att glo på tv och käka ostbågar som jag har köpt.

Och i natt tänkte jag väldigt mycket på dig, jag har typ inte känt såhär på flera år, då vill jag verkligen inte tappa det...

Dator jävel!

Just nu bråkar pappa och jag med våran dator då den inte vill få ut min film jag håller på med. Så jävla irriterande, så var det sist också jag gjorde en film. Men vi har ju fått ut de tidigare iallafall så jag hoppas att detta ska sluta lyckligt. Är skitnöjd med det jag har gjort iallafall. Har verkligen vart fyndig med vissa låtar och så!

Det är väl det jag har gjort idag, det är ju ett helt projekt bara att redigera. Tror jag gjorde fyra minuter på en timme.. Men det var introt jag jobbade med och intron vill man ju ha lite så där extra bra lixom.

Söker lägenhet som en jävla idiot också, men alla de andra kommer ju före mig i kön hela tiden.. Men någon gång måste man väl få ha tur, eller hur?

Monday Monday

åå Det är så jävla skönt att få sova ut efter en arbetshelg! Speciellt när man får sova i sin egna säng.

Vet inte vad jag ska hitta på idag bara, men vi får se någonting borde det väl finnas att göra.
Sen tycker jag att säger man att man ska göra någonting så får man ju faktiskt ta och göra det. Inte bara skita i saker och ting...

Farbror blå på besök.

Precis nyss hade vi farbror blå på besök. Jag har aldrig vart speciellt attraherad av poliser så, men två av dessa var FAN as läckra.. Jag förstår dessa kvinnor som tänder på män i uniform nu.

I like I like!!

Se det snöar!

En arbetskamrat kom ner till mig nu och berättade att det snöade ute. Fy fan vad mysigt säger jag då! Men jag vill också vara ute och "leka" i snön.. Här sitter jag nere i min bunker och glor istället. Ser knappt att det snöar på mina tv skärmar..

Hoppas att det fortsätter att snöa tills jag slutar, förmodligen inte, men det skulle vara roligt och få en odentlig vinter för en gång skull!

Då kan vi slå upp dörrarna.

Ja då var centrumet öppet och alla shoppare kan nu gå i lugn och ro och handla det dom vill handla. Och det betyder att jag endast har sju timmar kvar att jobba nu. Sen får jag åka hem!

Nu visar det sig också att det är massa butiker som inte har öppnat i tid. Och har dom inte öppnat om ca 5-10 minuter så måste jag jaga rätt på dem. Vilket är massa extra jobb för mig. Men men jag får se det positivt då har jag iallafall någonting att göra.

Ska gå på lunch om en kvart också, mums mums!

En gåva från Gud.

Ja så var det ännu en underbar morgon. Förstår inte hur natten kan gå så jävla fort. Jag somnade och sen ringde klockan klockan fem och det var dags att kliva upp.. Hur som helst ska åka hem idag och sova i min egna säng. Det är fan bland det bästa som finns, förutom Saras säng förstås, den är en gåva från gud eller nått!

Just nu är det lugnt på jobbet, vi öppnade mataffärerna för en stund sen, och nu är det typ bara att vänta till klockan elva då vi öppnar resten av köpcentrumet. Det är många dötimmar med inget att göra. Men då hinner man läsa och fundera över en hel del grejer här i livet. Som massa roliga minnen och sånt.
Ett starkt minne jag har är när jag stod på sidan av scenen när Backyard lirade på Skogsröjjet, det har jag alltid önskat mig och så fick jag göra det. Det var en sån otrolig maffig känsla. Jag ler så fort jag tänker på det. Tror jag nästan klämde ihjäl Saras hand när vi stod där :P


Väntar på att Lotta ska höra av sig sen också, ska jamma lite med henne någon dag när det passar. Det ska verkligen bli skitkul, längtar som fan. Ska även lira lite på Basilusken när jag kommer hem tänkte jag. Han har nog saknat mig.

YOU'RE NEVER ALONE

YOU'RE NEVER ALONE
©
KC

You're never alone, I'm always near,
When your troubled, down or blue.
All you have to do is call me,
I'm always here for you.

It doesn't matter where I'm at,
It doesn't matter when.
When you need someone to talk to,
I'm here to be your friend.

If you need someone to hold your hand,
or a hug to say I care.
If you need a shoulder to cry on,
for you I will be there.

So never think you are a burden,
when the weight gets to be to much.
You might find if look hard enough,
a good friend could be the right touch.

You're never alone, I'm always here,
through the good times and the bad.
I'm always here to be your friend,
I don't like to see you sad.


Kan jag få ett ess?

Nu är det bara 4 timmar kvar, sen får jag åka hem till mormor igen. Men detta betyder att jag har jobbat 8 timmar redan vilket är en jävligt bra bit på vägen tycker jag!
Hade ett grip här precis, men såklart så fixade mina kollegor det där alldeles galant!

Sen tänker jag väldigt mycket på en grej just nu, och jag måste nog säga att det känns kört.. Vill som sagt inte att det ska vara det. Men vad gör man, vill inte vara någon jävla stalker heller. Men vi får se vad ödet har i fickan, kanske drar jag fram ett ess snart?

Lyssnade på fuck of and die imorse med Backyard babies, och det är verkligen en sån jävla bra låt! Det är så härligt att bara få stå och skrika med låten FUCK OF AND DIE!

Analysering av ordet avundsjuka.

När avundsjuka växer så finns det bara en väg ut för den avundsjuke, och det är att kasta glåpord över dom personerna man är avundsjuk på. På det sättet kanske personen i fråga mår lite bättre.


Avundsjuka är en ond känsla, det kan göra den ondaste människa även ännu ondare. Men just att de kommer på lögner bara för att få må lite bättre själv. Det är fan en sjukdom, som folk borde få hjälp med. Det händer ju hur mycket misshandel, mord osv som helst på grund av detta.

Men det biter inte på mig längre, för jag vet vad som är sant.

Den gångna helgen!

Helgen som kommer nu ska jag spendera hos min mormor, det var jätte länge sen jag var hemma hos henne nu. Så det är dags, passar på att sova hos henne nämligen när jag ska jobba helg ute i vällingby. Vulket betyder att jag börjar jobba klockan 06:00 så jag måste typ kliva upp 04:00... Men sånt är livet...

Sitter just nu ensam hemma och pratar med Jennica på msn om den gångna helgen som verkligen var as kul. Dregen var ju DJ på Mobergs en klubb här i Norrtälje jag aldrig vart på förut. Jag och Katta brukade alltid skämta om att vi åker dit när Dregen kommer dit. Ja och nu var kvällen kommen lixom.

Fick honom att dricka min rosa pantern drink, en rosa drink som smakade glass och var verkligen skitgod. Han var jävligt söt med en rosa drink också. Det vart jävligt mycket dans, då många bra låtar spelades. Älksar när han spelar Kickstart my heart en sån jävla bra låt!  Då viftas det på rumpor kan jag säga ;)

Snart ska vi försöka boka tid för tatuering också, känner verkligen för att göra den nu. Det känns så jävla rätt!!

Ganska kört..

Det känns som om det är ganska kört nu..

Och det gör mig väldigt ledsen

Någon som förstår.

Ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat dig... Livet hade vart så mycket lättare då...
 Nu kommer det dröja tre månader innan jag träffar dig igen. Det ger mig sån jävla ångest av någon konstig anledning. Vet inte varför jag känner så här. Vill verkligen inte känna det, känner mig så larvig. Jag borde inte känna så här, jag vill inte känna så här. Jag är fan inte normal..

Nu när jag känner så är vill jag bara i en annan persons famn, men frågan är ju hur det går med det där. Jag vet inte längre. Magen hoppar åt alla håll och jag vet inte vad som händer.. Vill bara att du ska ringa.. Jag tycker om dig..

En annan famn jag saknar är mammas, om hon hade levt idag hade jag borrat mig ner i hennes famn och bara gråtit ut. Hon förstod, och när hon itne förstod försökte hon att förstå. Hon visste vara enda grej som har hänt i den där världen jag snurrar runt i. Hon förstod hur allt funkade, hon var min mamma och hon lyssnade. Älskar dig mamma!

jag går runt som med en klump i bröstet just nu och jag tror inte att jag kommer att kunna sova inatt. Det kommer ialafall att ta en stund innan jag somnar. Jag vill bara prata med någon som förstår..

Party tonight!

YEAH!

Ikväll är det fest! Är jävligt taggad, har inte festat ordentligt på länge nu. Men ikväll får man hålla i hatten och trosorna *haha*

Tycker bara att tiden kan gå lite fortare, den går extremt långsamt idag... En minut känns ungefär som en timme.. As jobbigt, men så är det när man ser fram emot något. Sitter och funderar på om jag ska orka släpa med mig kameran eller inte. Det är ju as kul efteråt men att bära den är värre. Fast jag ska ju ändå ha med mig mitt smink så jag har ju ändå en väska med mig. Det lutar nog åt iallafall att kameran följer med. Jag lånar den pappa så att du vet det!!

Sen har det typ flyttat in en råtta i skaferiet, det är jätte äckligt. Den låter gigantiskt stor också för den delen!!

Fredag hela veckan!

Ja igår var jag på inspelningen av Fredag hela veckan. Och fan vad kul det var! Kändes som om vi tog över typ allt *haha*.
Det avr så roligt för först hade vi några platser typ lite längre bak, men sen frågade vi om man fick ha en banderoll och då vart vi flyttade till platserna längst fram istället där det var reserverat.

Men vi hade verkligen skitkul! Efter hela inspelningen fick vi ett jävla gott skratt också. Tänker dock inte berätta vad som hände då personen det handlade om, eller rättare sagt som vi as gravade åt vart väldigt generad. Så ska jag inte hänga ut den personen här i cyberrymden. Men det var rena rama cirkusen som katta sa! Aja vi tjejer fick oss ialafall ett gott skratt!



Kom hem idag, köpte en ny kjol jag bara behövde testa. Och medans jag testade den så kom min katt. Han har blivit så jävla kelsjuk på sistonde så det inte är klokt. Men han är dock så jävla söt!




Sen har det hänt massa saker som gjort att jag känner mig på sånt jävla gott humör. Kan dock inte säga vad det är då vissa grejer fortfarande är hemligt!
Men det är så skönt att kunna klättra upp för stegen nu upp ur den där jävla gropen igen!! Se ljuset skina mot ens ansikte! Önskar bara att jag kunde dra med en annan person upp ur gropen också.. Vill inte lämna kvar henne där nere i mörkret..

Tonight, please welcome.. BACKYARD BABIES!!!

Katta messade mig imorse, och skrev att jag inte behöver åka in till Norrtälje utan att de hämtar mig hemma hos mig. Snacka service och skönt. Då har jag lite mer tid att ägna åt vad jag ska ha på mig.
Jag fattar inte hur det kan vara ett sånt jävla svårt val egentligen. Det borde bara vara att klä på sig.. Aja jag hittar nog något i min kära garderob iallafall.

Men det ska verkligen bli skitkul idag, älskar att vara på tv inspelningar, speciellt när ens favoritband är med!!



                                                                          BACKYARD BABIES

 
                    
              Nicke                                   Dregen                                     Peder                                Johan


Allt mellan himmel och jord.

Ska snart hoppa i säng. Dock måste jag ta bort alla kläder som ligger där först.. *jobbigt*

Imorgon är det inspelning för fredag hela veckan och jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Det känns inte bra, men någonting får man hitta på. Funderar på ljusa jeansbyxor mina svrta stövlar, men sen vad jag ska ha på överkroppen är svårare. Får köra en sistaminuten grej typ.

Men det ska verkligen bli skitkul att se det där! Sen får vi se om man hinner snacka med någon av grabbarna. Det gäller att fånga dom i farten *haha*

Sen var jag med Elin idag. Hinner inte vara med henne så ofta men det är alltid lika kul när vi väl umgås. Vi pratar verkligen om allt mellan himmel och jord!! Vi var ute och gick med hennes hund Tyra idag. Hela 4 km typ. Den hunden har verkligen spring i benen! Sen så är hon dessutom så jävla söt också!





Just det! På tal om någonting helt annat!

Jag hoppas att allt är bra med dig med!

Fick nog och skällde ut SL!!

Nu är jag stolt!!

Jag ringde och skällde ut SL. Jag bor på en liten slinga in där bussarna ska åka på och hämta upp folk som är lite längre. Men utanför den här slingan finns en större väg som går fortare att åka på. Och jag bor i slutet av slingan så jag ser ju den stora vägen. Så när jag står där och väntar på bussen så ser jag hur 639 åker förbi. Det är lixom inte första gången detta händer. Så jag ringde till SL och skällde ut dom. De kontaktade busschauffren och hon hade kört fel. Oj vad många jävla busschaufförer som kör fel här hela jävla tiden..
Så nu sitter jag och väntar på min taxi, så jag får resa på resegarantin nu.
Snart får SL skaffa en stor fet jävla lampa där det står SVÄNG IN HÄR FÖR FAN!!!

Ha det gött, nu ringer nog min taxi snart!!

Hur fan gör man det?

Jag tycker min blogg sida är så allmänt tråkig, men jag vet fan inte hur man fixar en design på den.. Den som vet det kan väl säga till, för jag vill göra något spejsat med den!!

Ikväll ska jag hem till Nick så ska vi gå på stan imorogn. Han hade ju så klart glömt att vi skulle ses idag och tackat ja till jobb.. Så typiskt kilar, iallafall söta och vimsiga killar :P

Har köpt en affisch som kom på posten idag, och den är assnygg!! Kolla bara!!




Var och hälsade på Mamma i minneslunden igår, det var så fint med alla lyktor som stod där och lös. Allt var så fridfullt, så tyst. Hon har det nog bra nu! Igår var en jobbig dag, för alla tankar kom upp igen. Men snart fyller mamma år också, så då ska jag ner och gratta henne riktigt ordentligt. Hon fyller år den 11 november hon skulle då ha fyllt 51 år. Jag ska köpa något riktigt fint åt henne :)

Jag gråter på jobbet.

Okej, jag vet att jag precis redan skrev en, men jag måste skriva en till. Sitter här nere i min bunker på jobbet själv då mina kollegor är ute på golvet och går som man säger. Så kollade jag på gamla bilder på bilddagboken. Så kom det upp massa bilder på mamma.
Allting lixom väcktes upp igen, jag  började gråta. Sån tur var gick ingen förbi här det hade sett ut om säkerhetsvakten suttit och bölat i kuren. Och alla fina kommentarer jag fått på bilderna.

Det jag vill säga är att det kanske inte märks hur dåligt jag mår, men det är ett ärr på mitt hjärta som alltid kommer att finnas kvar som alltid kommer vara tungt att prata om. Det kanske inte heller märks hur jag suger åt mig alla kommentarer jag får, bra som dåliga. Det värmer verkligen med alla ord från dom som bryr sig, det värmer jätte mycket. Det kanske inte heller märks men att ni finns där betyder så mycket. Det betyder så mycket mer än vad jag kan beskriva. Det kanske inte märks som sagt men det värmer det lovar jag er. 

Sen har vi de där kommentarerna som kaanske inte passar bra in i alla sammanhang. Som en kille såg bilden som jag skulle tatuera. Så sa han "åh mamma" med en jätte spydig ton så trodde han typ att jag var en mamma gris. Så sa jag det att, "ne min mamma dog i somras och det där är för att hedra henne". Då vart han lite tyst och sa förlåt. Men sånt gör  ont, jag kanske itne visar det då men det gör ont. Som med många andra grejer som sägs/görs. Det gör ont, det syns inte men det gör ont. Vill bara inte att folk ska må dåligt eller bli trötta på allt mitt tjat. 

Därför visar jag inte vissa saker och ting. 

Backyard babies, fredag hela veckan.

Godmorgon allesammans!

Här är man uppe med tuppen och jobbar häcken av sig, eller ja... Jag sitter iallafall på min häck!

På onsdag ska jag på Tv inspelning, det ska verkligen bli skitkul! Ska kolla "fredag hela veckan" där inga mindre än Backyard babies står för musiken. Har inte sett dom sen 12 september nu och det är en väldigt lång tidsperiod då att gå på deras spelningar är som att röka för mig. Jag är beroende. Eller ja... det är väl inte lika illa som att röka, jag får ju förhoppningsvis inte lungcancer av att gå på spelningar. Dock kan jag kanske åka på en krossad lunga eller två!

Sen på fredag då är det party hemma hos Katten, fan vad kul det ska bli. Nick kommer, det ska bli skitkul!! Fast han är faktiskt skyldig mig det tycker jag *hihi*. Ska på stan med honom imorgon och det komemr nog bli jätte mysigt bara det inte är så jävla kallt.. Då kommer jag bara att frysa hela jävla dagen.. *Brr*

Vill hem till Basilusken och Devil nu!

Igår var jag ute och käkade middag med Sara, Hansi och Per. Det hela började med att det skulle bara bli en öl, men det slutar ju som det alltid slutar..
Men iallafall det var inte det jag tänkte skriva om. Jag och Per satt och snackade en hel del och då berättade han att han var basist förut vilket jag är nu. Så sa jag att jag tagit paus i det hela. Då fick jag en "hyttning" åt mig att ta paus med band men inte med spelandet. Du kommer att tappa så otroligt mycket. Ju mer och mer vi pratade om det hela så bekände jag mer och mer. Jag berättade bland annat vad som håller mig tillbaka i mitt bas spelande. Och det hela handlar om att jag är rädd för att göra fel. Det är min största fasa. Och jag vet att man lär sig utav att göra fel men någonstans i mitt huvud sitter någonting som säger du får inte göra fel. Därav tror jag att jag försummat en stor del av mitt bas spelande. Men så sa han precis samma sak till mig att man måste göra fel för att lära sig och det är inte fel att göra fel.
Ju mer och mer vi pratade om det desto mer pepp vart jag. Jag har lixom inte vågat erkänna för folk mina svagheter inom bas spelandet. Men jag gjorde det för honom och det var så otroligt skönt att göra det. Prata med någon som förstår själva grejen.
Så nu känner jag mig fett pepp igen!! Längtar tills jag kommer hem till Basilusken och Devil. Och i framtiden ska jag inte vara rädd att berätta mina brister utan jag ska lära mig något utav det istället. Alla är vi inte proffs, alla föds vi inte som musikaliska genier. Vi måste träna träna träna. Och det är där jag vart slapp det är där jag vart lat. Men nu.. nu är jag pepp igen!

RSS 2.0