Peace and Love

Nice nice. Peace and Love nästa vecka. Ska jobba där som sagt som förra året. Loge personal även detta år, dock har jag bytt scen, eller ja, denna scen fanns inte förra året för då var Eldorado störst där jag jobbade förra året. Men i år ska jag jobba på årets största scen Utopia!!
Med artister som tex Backyard Babies, Bullet, Babyshambles, Mötley crue, Peter doherty, lars Winnerbäck m.m. Kommer bli hur jävla roligt som helst. Längtar verkligen till nästa vecka!!

Imorgon så ska jag ut i Skärgården och fira midsommar. Ska ut till Alex släkts sommarstuga. Tror den ligger på seglarö om jag inte minns helt fel. Aja det ser jag väl imorgon.

Pluggar som fan inför körkort teorin också, har kommit in på repitions frågorna nu och de är skitsvåra. Jag undrar verkligen om jag hinner klara alla prov tills det riktiga provet är. Jag är ju borta hela nästa vecka på festivalen så jag måste plugga som en tok nu. Ne ni får hålla tummarna för att jag klarar det.

Jag vill åka hem.

Har fortfarande samma konstiga känsla i magen. Den där paniken, jag vet inte vad det är för fel.. Jag har alltid tyckt om honom sen vi träffades för sex år sedan. Och jag har aldrig kännt så här efter en turkiet resa sen vi började åka ner 1999. Det är verkligen as skumt, jag fattar inte vad som försigår i mitt huvud just nu. Den vill bara åka, åka åka åka. Men jag har inga pengar till det, har andra planer som jag måste lägga alla de pengar jag sparat på.
Jag är inte helt normal just nu, bara så ni vet. Det är en känsla som jag försökt förklara men som jag tror är väldigt svårt att förstå. Jag springer typ fortfarande omkring i värsta kläderna för att jag fryser. Jag fryser inte lite heller..

Jag är nog inte menad att vara född i det här landet.
Jag vill åka hem...

Shit

Alltså shit, jag tror verkligen inte att jag känt så här förut efter att ha kommit hem från Turkiet. Jag har typ ångest och vill bara ner igen samtidigt, som jag har en smula panik för att jag vill inte sitta här hemma i Sverige. Jag vill ner dit! Jag saknar det där livet, eller, jag saknar människorna, speciellt en. Varför ska han bo där nere för.. Kunde han inte ha vart född här. Det känns som om han och jag hör ihop på något sätt, men att det inte fungerar på grund av olika faktorer, kort och gott kan man säga att jag saknar honom.

Jag vill typ åka ner så fort som möjligt igen, men jag vet inte om jag själv har råd, eller om någon annan har råd som kan följa med. Det var verkligen något speciellt det här året som jag inte kännt förut. Shit jag börjar nästan gråta nu.. Det här är verkligen helt sjukt...

13 Juni 2009

Ibland blir man ju lagom trött på sig självt. Här säger man att man ska skriva om sin vistelse i Turkiet medans man är där nere, hur många inlägg skrev jag? Två tror jag det vart allt som allt.

Jag har ingen möjlighet att lägga in bilder just nu så de kommer lite senare.

Men fan vad kul vi hade, jag ville verkligen inte åka hem. Sista kvällen kom jag i säng vid fem halv sex för jag ville verkligen inte sova. Så jag och Turgut tog en liten morgon promenad tillsammans medan Alex gick in och la sig. Men det var så läskigt för jag hade nästan panik över att jag inte ville hem. Men men..

Sista kvällen i Turkiet var iallafall as kul, först var det pool party på Turguts hotell, sen drog vi ut med norskarna, jag och alex Turgut och några av hans kompisar. Sen träffade vi på¨Louise en svensk tjej som jobbar på en rock klubb där nere (där vi faktiskt fick höra låtar av Backyard Babies spelas, coolt va! ) och vi hade så jävla kul vi dansade på bardisken i högklackat och Turgut for runt som en galning och var skiträdd för att man skulle trilla. Han är en sånn kyckling ibland, haha!


jag berättar mer sen när jag lagt in bilderna!


Annars är det Peace and love snart, ska jobba som logepersonal iår igen. Ska bli så jävla kul. Och jag tror att jag får den scenen jag vill ha med de artisterna jag vill ha! Men man ska inte sälja skinnet förens björnen är skjuten eller nu hur det är man brukar säga!


RSS 2.0