Om jag bara kunde drömma..

Om jag bara kunde drömma...
Om jag bara kunde önska...


Kattvakt

Ja, nu börjar jag bli bättre från min förkylning, febern har gått ner, jag är bara snorig just nu. Annars har jag legat i soffan och kollat på Greys anatomy hela helgen, då menar jag HELA helgen!! Helt sjukt egentligen, har sett klart säsong två och har bara halva säsong tre kvar. Men det är jävligt skönt att titta på när man är sjuk när man måste ligga still och inte anstränga sig så hårt.

Jag är just nu också kattvakt ute i helenelund, och den här katten är den mest sällskapssjuka katt jag någonsin träffat. Han är typ vid min sida 22 timmar om dygnet. Han kommer och väcker mig på morgonen genom att lägga tassen i ansiktet på en. Men han är jävligt söt det är han. Men man får ju inga sovmornar direkt...

Jag längtar oerhört mycket till februari också, den längtan går inte att beskriva. Det ska bli så jävla kul alltihopa. Jag saknar det. Men det är inte långt kvar nu, så jag behöver inte längta så mycket längre snart! 

Eländes förkylning!

Dagen efter Julafton, Juldagen alltså.. Då går man och blir sjuk. Börjar bli snorig och det svider i näsan, och så känner jag mig allmänt tung i huvudet.. Inte alls kul tycker jag.

Men nu är det till 98% bestämt att jag sticker ner till Malmö för att kolla på Backyard Babies i februari! Ska bli så jävla roligt, har inte vart så ¨långt ner förut. Sen ska det bli så jävla kul att få träffa Micke och Lena igen. Måste ju fråga vad klockan är ;)

God Jul

GOD JUL ALLIHOPA!!!!!

Haha!



Hittade denna bild i mina mappar på datorn. Det var några år sedan vi gjorde det där. Men det roliga är att det är hur många som helst som tycker att den videon är as grym. Vilket verkligen är skitkul!!

Det var ett tag sen jag kollade på den nu, vet inte riktigt vart den ligger, men den ligger väl någonstans.

Aja, God Jul på er allihopa! Snart kommer tomten!

The Perfect Drug!

Dagen innan julafton... Inte lika spännande som det var när man var liten.

Helgen var verkligen as rolig, vi var nere i Lund på Neverstore turneavslut. Spelningen var för det första asgrrym Topp Fem som Sara sa ;) Det var verkligen ös i saker och ting. Och Jay som inte ens visste vad han höll på med sa han.. Jaja han är rolig han!

Sen har jag fastnat för en låt i en musikgenre jag aldrig riktigt har förstått. Det är lustigt, vart nyfiken och sökte på det på spotify ( I love Spotify!!!) och sen fastnade jag. Helt otroligt. Ni kanske vill veta vad jag snackar om. Men bandet heter "Nine Inch Nalis" och låten heter "The Perfect Drug". Den är as bra, annorlunda mot det jag brukar lyssna på men va fan!

Har för övrigt smyckat hela huset med tomtar.. Ser ut som tomtens julverkstad här nu eller någonting med alla tomtar.. Men morsan hade som tradition att köpa en ny tomte varje år, därav antalet.

Men men, God Jul på er!!!

 

Påstod att slutet är nära...

Idag har jag vart inne och julhandlat alla mina julklappar!! Så jävla skönt att ha det gjort så nu slipper jag det.
Köpte även en dammvippa till min katt för att han är så busig men ingen av de andra katterna vill leka med honom. Så sa jag det i djuraffären där jag handlade att "Min sötnos till katt på 15 år har blivit så busig men ingen vill leka med honom så jag tänkte att han skulle få den här" Då säger hon i kassan " Jaha så det börjar närma sig" jag bara va vadå? Då svarar hon " Ja de brukar ändra sitt beteende mot slutet". Så det hon står och säger till mig är typ att min katt ska dö snart...

Det var inte direkt kul att höra måste jag ju säga... Bra service!!

Nu är det punkt.

Jag tänker inte göra det mer, jag orkar inte och har fått nog. Ne nu sätter jag punkt för den här skiten!

Äntligen

Lite längre ner skrev jag att jag skulle slänga upp bilder från rock at sea, det hade jag helt glömt bort men bättre sent än aldrig ;)
Nu kommer det lite godbitar.



Mitt i sminket



Alex



Katta



Sara och Jag



Jag med en Cosmo

Cirkus.

Nu har jag bara två timmar och en halvtimme kvar tills jag slutar. Trevligt trevligt. Sen bär det bara hem hem hem!

Vi diskuterade precis vad som är värst, att jag snackar för mig själv, eller att Roy går och sjunger cirkus sånger... Jag tror att Roy vann :P 


Dregen kan faktiskt sjunga!

Ja så var det ännu en arbetsdag.. Dock har jag lunch om 40 minuter vilket är nice!
Igår var jag hemma hos Alex och vi kollade på våran London film samt på Faddergalan där Pernilla och Dregen uppträdde tillsammans. Och de som säger att Dregen inte kan sjunga borde ha lyssnat på det där. Grabben kan faktiskt sjunga riktigt fint! Visserligen tycker jag att han kan sjunga sen innan, men det där var verkligen skönsång, och inte hans *skriksång* om man kan kalla det för det!

Snart är det jul också och jag har inte köpt en enda julklapp, så jag är jävligt sent ute. Men jag ska in och shoppa i lilla norrtälje hela dagen imorgon tänkte jag. Måste ju få julklapparna köpta någon gång ;)

På torsdag ska jag jobba hela dagen på Hunddagiset, Ann jobbar, det var typ hundra år sen jag träffade henne sist. Har så mycket jag måste prata med henne om och berätta för henne. Reda ut lite grejer och så. Det är verkligen skönt att ha en vuxen (eller ja jag är också vuxen men ni fattar poängen) utanför familjen att kunna prata med. Och Ann är verkligen bäst. Hon har alltid funnits där.  Det här betyder ju inte att jag inte älskar min familj det gör jag, men det är ändå skönt att ha någon utomstående och prata med. Och speciellt en kvinnlig vuxen nu när mamma inte finns med oss längre.

Love you Mummy <3!

Oj, och en God Jul!

Oj oj oj, det var typ hundra år sedan jag skrev sist. Sorry, men jag har inte orkat :P

Men våran resa i helgen såg ut så här:

Stockholm - - > Hjo - - > Skövde - - > Hjo - - > Mariestad - - > Skövde - - > Mariestad - - > Stockholm

Det var många svängar, framåt tillbaka. Men roligt som fan hade vi, lite trist doick att vi fastnade i Krogkön i Skövde bara... Men men så kan det gå när inte svansen är på ;)

Sen vill jag bara önska er en god jul och klickar ni på länken under får ni se vårat julkort från oss till er ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uF-QOeKJgbY


It was dead.

Jag kunde inte skriva någontign igår då internet hade dött på jobbet.. Men det har vart en skitlugn helg och sen pang på söndags eftermiddagen smäller det till.. just typsikt..

idag ska jag jobba på Hallwyl, ska vakta en visning. Så det är ju ganska lugnt.
Aja ska försöka få i mig den där frukosten som är så viktig nu.

See ya!

RSS 2.0