29 September

Idag är ännu en sån där dag där det känns som om allt går i botten. Det kom nu på eftermiddagen. Jag får sånna "attacker" emellan åt. det enda jag gör då är tvivlar på mig själv och tror inte att jag kommer bli något över huvudtaget. Jag självömkar mig själv helt enkelt. Men det är inte så jävla lätt att ta sig ur när man väl tagit sig in i det.

Har funderat en hel del på om man ska starta eget också, men det är ett sånt jävla stort steg och jag vet inte om jag vågar ta det. Det ska ha med hundar att göra i sånt fall då, typ hunddagis med kurser eller nått sånt. Men då ska det gå runt, förmodligen måste man ta lån för att kunna börja, så ska man betala av lånet osv. Men ibland måste man chansa, eller hur?
Jag är så jävla feg bara..

Kanske ska prata med Anne om det, hon kan säkert reda ut lite frågetecken om det då hon har eget. Men jag vill ju inte starta det själv i sånt fall, utan då vill man ju helst ha en person till med sig. Så man får stöd och kan hjälpas åt.

Det krävs att fundera på gör det. Det är ju en hel del faktorer som spelar in som man måste tänka på.

Later


22 September

Oavsett hur lite pengar eller hur få ägodelar du har,
att ha en hund gör dig rik
 
- LOUIS SABIN -


Jag är rätt nöjd med den här starten på dagen, jag har uträttat en del. Kände det imorse att jag inte hade någon lust att sitta stil, jag behövde göra saker. Så det började med en långpromenad med Sudden tidigt imorse, för att sedan hålla på ca tre timmar i trädgården. Jag klippte ner en buske som har hängt över grusgången i ett halvår och gjort mig galen. Medan Sudden käkade upp äpplena som låg på gräsmattan, han hjälper alltid till på sitt egna lilla sätt min pojke.



Det är busken bakom hammocken jag klippt ner, den var inprincip överallt innan jag började på den. Men som ni ser nu är det lite mer bukt på den. Ska ut och plocka äpplen snart tänkte jag, Sudden och jag ska bara smälta maten först.



Utsikten från våran altan.



Sudden och Gilda på ängen vid skogen.

 Har inte skrivit om hur det var när Gilda var här, jag kan säga att jag har aldrig sett Gilda leka med en annan hund hon har bara lekt med pinnar. Som min kompis Alexandra säger "Gilda tycker inte om andra hundar". Men Gilda och Sudden fan vad de lekte, de flög fram på ängen som två kanonkulor och busade. Så de hade de verkligen roligt och passade man sig inte så sprang de rakt in i en.



Gilda och Sudden.



Sudden verkar tycka om hösten, han älskar att jaga alla löv som flyger och när de blir för många så blir han helt förvirrad och vet inte riktigt vilken han ska jaga först. Då är han som sötast! Här på bilden är han i full fart och jagar löv.

Ikväll kommer min kära Elin Esperi hit, vi ska käka pizza och titta på film. Vi har ju inte umgås ordentligt på flera år så det är verkligen dags nu. Får se vad det blir för film bara, det lutar väl att vi hyr en på viasatondemand.se det är så smidigt att göra det där ifrån.

LATER!


21 September


Det finns en plats där allt är möjligt, den platsen finns inom dig!

Hörde den meningen från en reklam på tv, kommer inte riktigt ihåg vilken reklam det är just nu. Jag tror det är Hornbach eller något sånt. men tillbaka till poängen, jag tycker den stämmer så bra. Allting är faktiskt möjligt bara man ger sig tusan på att man kommer att klara det. Man måste ju börja inom sig själv, har man inte tron på sig själv, eller viljan så kommer man inte klara det. Men det finns alltid där, det gäller som sagt bara att plocka fram det.

Det kommer iallafall jag försöka göra, jag ska göra mitt bästa för att uppfylla min dröm. Och bara jag ger mig tusan på det så kommer det nog att gå bra. Med Sudden vid min sida kommer det bli kanon bra! Han kommer lära mig otroligt mycket, det märker jag redan. Men jag vill bli en super bra hundtränare, en av de bästa vill jag bli och jag ska fan kämpa för det! Så då kommer meningen här över hjälpa mig en hel del för när det inte går som jag vill kommer jag bara tänka tillbaka på den och bli ännu starkare och få orken tillbaka.

Förra helgen var jag och Katta i Eskilstuna på Marys bar & Cafe och såg Pernilla Andersson spela med Dregen som gäst. Det var faktiskt bättre än vad jag trodde, det var jävligt mysigt att sitta och lyssna på det i ett party tält mellan massa äppelträd och hästhagar, järsgårdar(stavning?) runt omkring. Efter spelningen så var Dregen dj och det var lika roligt som alltid, det var kul att få träffa han igen.





Annars så har pappa precis köpt en övernattningslägenhet i Solna på Råsunda vägen. Riktigt nice faktiskt, då har man alltid någonstans att sova i stan om det skulle vara så utan att behöva jaga folk för att hitta någonstans att sova. Man är lixom oberoende. Men det är en etta på 17 kvadratmeter så den är inte så stor men alldeles lagom. Kommer med bilder när vi får tillgång till den och det är inte förens 11 oktober.

LATER!


7 September


Fan vad roligt det var i fredags!



Sverige vann med 2-0 och vi satt bakom det målet som de gjorde mål i. Så vi fick se målen i närbild om man säger så! Vi förde ett jävla liv dessutom, det satt tre tjejer framför oss som hela tiden kastade bitchiga blickar åt oss som tyckte att vi kunde hålla käften. Men om de vill ha det tyst så kan de sitta hemma i soffan och titta på fotboll istället. På fotbolls arenor ska det skrikas och hejjas. Så är det bara.



Vi började kvällen med att äta middag på Håkans restautang i solna. För att sedan bege sig iväg till Råsunda.



Utanför Råsunda vart jag stoppad av ett holländsk tv team som såg min Ola Toivonen tröja. Och då fick jag skriva en personlig hälsning till Toivonen som de skulle ge till honom efter matchen.



Det var helt enkelt en toppenkväll!

Imorgon kommer Suddens kompis Gilda hit, hon ska vara här några dagar hos oss. Kommer bli fullt hus här hemma med två schäfrar, men det kommer vara skönt också. Gilda kommer få fria händer att uppfostra Sudden om hon vill! Vilket jag tror hon kommer att göra.



Gilda och Sudden leker ute i Skärgården.


3 September

Ikväll smäller det!

HEJA SVERIGE





Längtar som fan till ikväll nu, ska verkligen bli kul. Bara vi slipper det här regnet, det har regnat här hemma hela morgonen nämligen. Dessutom började det regna när jag var ute med Sudden på hans morgon promenad med min vanliga tur. Himlen öppnade sig och det kom världens skyfall.

Pratade med Anne igår, och hon träffade en tjej som har spårkurser för hund. Så jag fick hennes nummer och ringde och pratade med henne, så nu blir det nog så att jag går på hennes grundkurs i spår. Sen skulle hon kolla runt bland sina kontakter och se om det fanns någon i närheten av mig som tävlade i spår, som också kunde vara med och se utvecklingen. Så att jag även kunde träna för den personen som är lite mer tävlingsvan. Det känns verkligen otroligt bra och jag vill bara komma igång med honom nu, vi vill ju bli något han och jag!

Det ska bli kul och se hur långt han och jag kan gå i det, det vore kul och komma upp i de högre klasserna. Men det är inget sånt där krav jag har, jag gör det mer för att det är roligt och går det bra så går det bra. En stor fördel med att få tävla är ju att man träffar massa nya människor som har samma intresse som man själv.



Fick mina bilder med posten igår som jag skickat på framkallning. Bland annat den bilden på mig här över. Så jag tror att jag satt i minst två timmar iallafall och sorterade och placerade in i mitt fotoalbum. Det var ju ändå runt trehundra bilder jag beställt. Många bilder jag vet, men så blir det när man inte framkallar på typ 4 år.. Så jag tog bara de viktigaste bilderna typ. Har så väldigt många fler jag skulle kunna skicka på framkallning men då går väl hela lönen på bilder istället.

Framkallade även lite bilder från mina Backyard babies spelningar och det var några bilder som jag tyckte väldigt mycket om.





Jag tog dem i Nyköping 2007 tror jag det var. Minns inte riktigt årtalet, men jag tror det var 2007. Jag har lyssnat på dem i sex och ett halvt år nu, snart sju. det var fem och ett halvt år sedan jag såg dem live för första gången på Lotsen i Nyköping den 1 april 2005. Det är en spelning jag aldrig kommer att glömma. Den kommer alltid att vara i mitt hjärta.



Framkallade även lite bilder från Rock N Roll båten jag och Katta var på när Nicke och Dregen var Dj:s där. Då träffade vi även Marjo från Finland som också är ett väldigt stort Backyard babies fan. Och då menar jag stort!!



Sen framkallade jag såklart andra bilder som på familjen, släktingar och självklart min lilla älskling Sudden. Här på bilden är Sudden nyfiken på vad pappa håller på med. Han snickrar på våran nyrenoverade altan som verkligen blev jätte bra jämnfört med det gamla rucklet vi hade innan.

Ne nu ska jag laga lunch.

Later


2 september

Min tröja har äntligen kommit!!



Som jag har väntat på den, nu är det bara att börja tagga inför fotbollsmatchen imorgon.
Zlatan ska tydligen vara lite urform, men det tror jag försvinner när han kliver på planen. Det viktigaste är ju att Toivonen är på G!



Satt dessutom igår och tänkte på herrarna i Backyard babies, fan vad jag saknar dem och alla som jobbar med dem. Men nästa helg så ska jag och Katta ta oss till Eskilstuna och se Dregen och Pernilla spela på restaurangen Toffsy jobbar på. Då blir det iallafall några kära återseenden. När jag tänkte på dem kunde jag inte låta bli att tänka tillbaka på Schweiz och vilka härliga minnen jag har därifrån. Både från spelning till skidåkning som jag verkligen sög på. Men det var en upplevelse det var det verkligen.

Ska börja nu också att vänja in Sudden på hunddagis då jag har börjat söka efter heltidsjobb. Så om allt går som det ska så ska han få gå på samma dagis som sin syster yster. Där jobbar folk som jag verkligen litar på och som faktiskt vet vad de pysslar med.

www.hundeden.com

Det ligger i Hallonbergen i Sundbyberg. Och som sagt de vet vad de pysslar med. Kan verkligen rekomendera dem.

Later


RSS 2.0