Klänning

Ni som läste min blogg härom dagen såg ju att jag skulle hem till Katta för att sy om en tröja till en klänning.
Här har ni resultatet!

Före:

 



Efter:



Det behövdes klippas bort en hel del tyg, men jag är jävligt nöjd med den. Och som sagt..
Katta är rätt bra på detta!!

Syjunta

Om 40 minuter så komme jag att sitta på bussen på väg hem till Katta. Hon ska hjälpa mig att sy om en tröja till en klänning. Självklart så kommer vi att ta både före och efter bilder som vi alltid har gjort. Dessutom är Katta grym på det hon gör.
Detta är ett av hennes tidigare mästerverk.


Före:


 
 


Efter:


 
'

Så det är med spänning jag väntar på att klänningen ska bli klar!!

Ny dator.




Idag fick jag min nya dator! Det är den som är på bilden.
And I like it!!


New Generation Festival!!

Nu har hemsidan till Stockholms nya festival släppts!!

Kolla in www.newgenerationfestival.se

www.newgenerationfestival.se

Min hjälte!

Idag är Mathias min hjälte!!
Han kom in hit till mig på kontrollen, såg att jag hade problem med skrivaren och fixade det!!

Det var jävligt simpelt dock, nästan så där pinsamt simpelt..
Men men, är man oteknisk så är man!

Jävla skrivare...

Jävla skrivare..
Jag vill bara slänge (då menar jag slänge och inte slänga!!) den jäveln i golvet så att han går i tusen bitar!!!!!!

Men det går inte....
För det är jobbets skrivare...
Men jag blir så irriterad har suttit en timme och försökt få ut det där jävla pappret som fastnat och det är ju inte första gången heller den gör det. Dock har jag alltid fått ut den förr...
Men nu verkar det rätt kört...

Jävla skrivare...

En diskussion.

Nu har jag ca tre timmar kvar på jobbet, har suttit i denna stol sen klockan sex imorse. Alltså ca nio timmar. Men jag om man ändå ska jobba en dag tycker jag att man kan jobba hela dagen, man är ju ändå trött när man kommer hem och orkar inte göra någonting. Dessutom rullar det in ännu mer pengar!

Jag och Katta hade en liten rolig diskussion här om dagen. Den handlar då såklart om killar. Både hon och jag har ju båda råkat ut för players ett antal gånger. Man tror att det är seriöst och att allt ska bli så bra och sen helt plötsligt vänder det totalt. Men så satt vi och pratade och kom fram till som alla andra tjejer gör, att alla bra killar är redan upptagna. Men det är där våran ide kommer in i bilden!!
Om man vill ha en bra kille, så måste man alltså ge sig på dem med flickvän. Det är det enda vi inte har testat än och det måste ju finnas en anledning till att de har en flickvän eller hur!!
Kruxet är ju bara det att jag inte har hjärta till att göra något sånt, vet ju själv hur jag skulle må om något sådant hände mig...

Ne, man får nog fortsätta att vara singel ett tag till..

99 dagar

Nu är det bara 99 dagar kvar, sen sticker jag, pappa, Dennis och Alexandra till turkiet!!!

Ska bli så jävla skönt! Sol och bad och bara ta det lugnt.

99 dagar

Nu är det bara 99 dagar kvar, sen sticker jag, pappa, Dennis och Alexandra till turkiet!!!

Ska bli så jävla skönt! Sol och bad och bara ta det lugnt.

...



newgenerationf.bilddagboken.
se

Today

Idag ska jag in till stan och först träffa Magda och ta en fika med henne. Sedan klockan halv sju så är det möte med tjejerna igen.
Det är så skönt för allt det vi jobbar med nu börjar bli ljust. Saker och ting löser sig sakta men säkert. Och vissa människor ska verkligen ha ett stort tack! Kan itne säga vilka än för det förstör våran överaskning på vad vi håller på med. Men det kommer att bli grymt jag lovar er!!

MÖTLEY CRUE!!!



MÖTLEY CRUE KOMMER TILL PEACE AND LOVE!!!!!

Det är fan helt otroligt det är ju det vi velat hela tiden och nu slår det in. Det finns en gud trots allt!!

I am a hopeless case..


Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend

Cause I'm far away
From everything we knew
But all I see
Reminds me about you


....

....
....

















13/2 - 2009 Örebro

Eftersom Alex var med om en olycka md bilen dagen innan så fic jag åka själv till Örebro Så jag t tåget upp från Linköping så att jag var framme tjug i sex. Mötte sen upp Toffsy och hans polare innan stället öppnade.

Som alla andra kvällar  hjälpte jag Toffsy i merchen.
På själva spelningen så stod jag Mickis och hennes vän Lisa ungefär framför Dregen vilket man var väldigt nöjd med. Dock kom det fram en tjej som först slog Lisa så hårt i huvudet att det gjorde så ont att det fick Lisa att börja gråta. Sen kom hon in brevid mig. Och för mig är det lugnt bara hon inte knuffar på mig. Men det började hon förstås göra, förstår inte varför bara för det var typ inget tryck.
Tillslut vart hon helt galen så hon typ knäade mitt knä hela tiden, nöp mig i armen med naglarna så jävla hårt att jag skrek och vred mig av smärta. Då kom dock vakterna fram och sa åt henne.

Sen på extra numret saved by the bell så armbågade hon mig as hårt på min käke. Det gjorde så jävla ont och grejen var att det var helt oprovocerat. Men jag slänger mig typ fram av smärta vakterna springer fram och tar tag i henne. Jag sprang typ därifrån då jag inte visste om jag blödde eller inte.
Så jag sprang tillbaka till emrchen och hade as ont. Dock blödde jag inte tack och lov. Vart bara svullen som en fotboll senare på kvällen samt att jag fick en fläskläpp då jag råkade bita mig själv i läppen när hon slog mig.

Och idag är det söndag och jag har fortfarande on i armen och knäet samt i min fläskläpp då jag råkar bita i den hela tiden..

Vissa människor är allt bra jobbiga.. Och jag evt att står man längst fram får man tåla smällar. Men detta var bara överdrivet.

12/2 - 2009 Linköping

Dagen börjar med en tågresa upp till Linköping där Alex kompis Fiffi möter upp mig. Hemma hos Fiffi får jag även träffa hennes kompis Helena som också ska med på kvällens spelning med Backyard babies.

Runt klockan åtta ringer Alex syster Gabbie och berättar att Alex har kört av vägen, och att bilen var totalt kvaddad. Snacka om att det vart liv i hönsgården då, och det enda jag kunde tänka på var Alex. Så då var vi bara tre som drog iväg på spelningen, dock satt jag i största delen i telefonen under kvällen för att höra hus Alex mådde. Hon hade haft rejäl tur då hon endast fått lite skrapsår och glas splitter i ögonen.

Spelningen under kvällen var asbra, grabbarna var verkligen laddade.  Hjälpte Toffsy i merchen igen, och kom även denna kväll i säng runt klockan fyra.


11/2 - 2009 Malmö

Dagen började med att Micke och Lena visade oss runt i Malmö, bland annat var vi och kollade på Zlatans hus!
Efter rundturen åkte vi hem till dom och åt ännu en god middag och drack lite öl.
Klockan 20:00 släppte Lena av mig utanför KB och det var dags för Veckans första Backyard Babies spelningen. När jag kommer in går jag direkt till merchen och hälsar på Toffsy, lägger in mina kläder där och börjar installera mig med ny kortmaskin och grejer.

Spelningen var bra, stod dock inte längst fram denna gång då en efterfest hägrade och jag ville hålla mig hyfsat fräsch.

När allt var slut så packade vi in allting i bussen, och var nu redo för fest. Först hälsade vi på massa människor, för att sedan dra till Bullets buss där festen höll hus. Det var en väldigt intressant kväll för mig, hann till och med med ett litet bråk, haha!

Kom till hotellet klockan fyra där jag lyckades ta av mig allt smink, hårspännen, och lägga kläderna i en snygg hög utan att jag ens kommer ihåg det. Håll med om att det är jävligt bra jobbat endå!!

        

Bild 1:
Backyard Babies på scen

Bild 2:
Toffsy och jag i merchen

Bild 3:
Ja och Toffsy på efterfest.

Flyg fula fluga flyg!

Flyg fula fluga flyg!!

Om några timmar sitter jag på planet ner till Malmö. Så nu kommer jag vara borta i några dagar, vet ej om jag hinner blogga. Men jag berättar allt roligt när jag kommer hem på söndag sen!!

Fan vad det här ska bli kul!!!

Promenad

Snart kommer jag att vara nyttig och gå ut och gå med min lillebror Linus flickvän Sandra och hennes hund. Ska bli skönt och få gå ut lite och snacka lite allmänt skit så där!

Längtar som fan till imorgon, ska verkligen bli så jävla roligt!

...

http://www.newgenerationfestival.se/

Veckan som kommer

35 minuter kvar!!!
Sen får jag gå hem. Är det inte underbart?

Dessutom är det inte alls långt kvar tills vi åker till Malmö nu, om två dagar är vi faktiskt där!! Hela nästa vecka kommer bli så jävla rolig med Malmö resan, alla spelningar jag och Alex ska åka på. Efter Örebro så blir vi hämtade av min gamla chefs man och så får vi sova hemma hos dom. Det ska också bli så jävla roligt, har aldrig vart hemma hos Anne förut och det var jätte länge sen jag träffade hennes älskade hundar!!

Som sagt, jag har en väldigt rolig vecka framför mig att se fram emot.

Ge upp..

Kan folk sluta!!! Det är väl ingen jävla snattar dag idag heller...

Lördag eftermiddag

Nu har jag exakt 4 timmar kvar att jobba!! Det ska bli så jävla skönt att bara få åka hem till mormor och lägga mig på soffan och bara glo.

Måste börja packa inför trippen nästa vecka också, det ska verkligen bli så jävla roligt!! Dock måste jag ju ha med mig så många ombyten att jag kommer behöva checka in mitt bagage. Men det måste jag ju ändå göra eftersom jag vill ha med mig hårspray och liknande. Men det ska verkligen bli så jävla roligt, längtar som fan. Det är ju bara 3 dagar exakt sen flyger jag och pappa ner.

Läste på expressen att det hänt en singelolycka i Edsbro där två personer sitetr fastklämda i en bil som dessutom har voltat. Ringde hem och kollade och mina bröder och pappa är hemma. Min äldsta bror bor i Rimbo och jobbar i Sthlm och hade inga ärenden hos oss idag tack  och lov. Sen vet jag inga andra som står mig närmast som skulle vara där idag just nu. Jag hoppas att det inte är någon jag känner.

J*vla morgon

Vilken jävla morgon!! Först missar jag tunnelbanan så att jag kommer lite senare till jobbet. Inte försent dock men jag hade bara tre minuter på mig att larma av, byta om, och göra massa andra saker. Sen direkt så blir det problem med en dörr, och vi hittar inte vem det är som har hand om den!!! Tillslut för en kvart sen så gjorde jag det. Så det tog mig 2½ JÄVLA TIMME. Ibland suger man rätt bra på sitt jobb... Så hur ska den här dagen sluta då lixom..
Nu ringde företaget som ska hjälpa oss med dörren, och jag får känslan just nu av att det är fel. Vet inte.. Jag hoppas verkligen inte det..

Igår jobbade jag lite extra på hunddagiset, och där var det också kaos... En av våra hundar vart biten av en främlings hund så illa att han fick ett stort hål i kinden och fick köras till djursjukhuset. Så för tillfället känns det inte som att det är min helg.. Vill bara hem och gömma mig i sängen!!

Inlägg 101

Detta är mitt 101:e inlägg, coolt va!!

Hunddagiset ringde idag och ville att jag skulle jobba extra imorgon. Så då är jag så snäll och hoppar in, dock måste jag kliva upp klockan halv 6 men det blir säkert bra det också. Blir ju värre i helgen om man säger så då jag ska upp klockan fyra..*Burr*

Idag har jag bara vart det hemma och tagit det lugnt, planerade med pappa lite om Malmö resan och planerade resten av trippen med Alex. Hon möter upp mig dagen efter. Längtar verkligen till nästa vecka ska bli så jävla kul! Dock har jag en jobbar helg att gå igenom först som itne är lika roligt, men som måste göras..

Ne ska strax hoppa i säng och försöka drömma söta drömmar!

Inatt jag drömde

Inatt drömde jag något riktigt lustigt. Jag drömde att jag tatuerat hela min vänsta under arm. Och det slutade med att jag fick sparken från mitt jobb eftersom vi inte får ha synliga tatueringar och denna gick hela vägen ner på handen.. Den var inte direkt vacker heller, den var i regnbågens alla fäger och motivet var fiskar. Så förmodligen var det väl en regnbågsfisk jag gjort eller något.

I helgen var jag ju som sagt i Umeå och hälsade på Hanna och det var verkligen trevligt. Det var ju så länge sedan jag träffade henne sist! Men det är dax att flyga igen redan nästa vecka då jag och pappa ska ner och hälsa på Micke och Lena i Malmö. Och som grädden på moset kommer även Backyard Babies att vara där och spela. Så det ska verkligen bli skitkul!



Jag och Hanna firar min födelsedag 2007.

RSS 2.0