Kanske inte menad..

Körskolelektion idag igen.. Det går framåt hela tiden, men jag blir så jävla snurrig i mitt stackars huvud när man måste tänka på allting. Huvudregeln, växla, svänga, hålla position, signaler skyltar, få bilen att rulla.. Men det kommer väl snart hoppas jag. Annars är jag väl inte menad att köra bil!

Sitter nere i våran matsal och tittar ut nu, himlen är blå och solen lyser. Det är helt underbart att solen är framme, dock blir jag lite sur på den. För den väckte mig imorse i den mest underbara drömmen jag hade... Dax att köpa en rullgardin kanske?
Jobbet igår på ICA gick jättebra, det är verkligen som att cykla med att sitta i kassan. Ska även jobba i helgen fast då är det i Vällingby som väktare, mitt gamla vanliga jobb. Men jag behöver bara jobba en gång till sen är det Festivalen och falun, efter det så behöver jag bara jobba ännu en gång till sen sticker vi till Turkiet. Så jävla skönt!!

Ikväll ska jag dessutom hem till Katta och elda majbrasa, det ska bli riktigt mysigt!

28 dagar

Om två timmar så ska jag jobba på ICA. Träningen igår gick faktiskt väldigt bra, så det känns väldigt skönt.
Ska jobba 11-19 idag, sen ska jag jobba i helgen fast det är mitt vanliga helgjobb ute i Vällingby.

Idag är det 10 dagar kvar till festivalen, 28 dagar kvar till Turkiet. Allt går så jävla fort nu. Förstår inte hur tiden bara kan rusa iväg så där. Jag kommer ihåg när jag skrev här på bloggen att det var 99 dagar kvar till Turkiet. OCh nu är det bara 28 och det känns som om det var igår jag skrev att det var 99 dagar kvar.

Twilight

Sitter nere vid frukostbordet nu och väntar på att klockan ska bli tio över nio så att jag får gå till bussen. Har körlektion idag, vi har börjat backa runt hörn, och det går över förväntan väldigt bra. Det är bara det där med att växla som gör mig förvirrad hela tiden.

Senare idag ska jag även in till ICA här i byn och träna kassa. Ska hoppa in och jobba där imorgon, har inte jobbat där på hundra år typ. Tror jag slutade 2006 om jag inte minns helt fel.

Dessutom kommer förmodligen min Twilight film idag, fick ett mail igår om att den hade lämnat lagret och bör komma nästa arbetsdag. Så vi får se om den kommer idag, gör den det då blir det att kolla på film ikväll. Och de som vill komma och se den med mig är så välkomna!!


Vissa dagar är jobbigare än andra.

Snälla, snälla, snälla, snälla
Jag ber dig, snälla, snälla, snälla, snälla
Stanna kvar hos mig
För jag behöver ju dig

Ja, så snälla, snälla, snälla, snälla
Ja, lyssna, snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter I det

Ja, för igår när du gick
I sista blicken som jag fick
Jag kunde se - ja, jag kunde se
Jag såg du var på väg till en annan kvinna
Bort från mig

Så snälla, snälla, snälla, snälla
Jag ber dig snälla, låt mig inte sitta
Nej, sitta ensam här
Ja, medans du är där

Så snälla, hjälp mig fatta, hjälp mig att förstå
Ja, vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå
Ja, för det är väl så

Och jag hatar, ja, att jag vet
Ja, jag vet - ja, jag vet du kommer ge
Allt du gav, ja - ja, allt du gav till mig
Ja, allt det där jag fick till en annan kvinna
Och inte till mig

Shock

Igår jobbade vi på Shock, eller ja, vi jobbade inte åt Shock så direkt, vi jobbade med våran festival med att dela ut flyers på Shock. Eftersom Dregen var där och dj:ade och vi ska ha Nicke som dj på våran festival tyckte vi att det var ett utmärkt tillfälle att sprida reklamen på.

Dagen var helt underbart bra, solen sken och alla var på gott humör. Fick mig ett gott skratt och bättre självförtroende, hur kan man vara så patetisk egentligen...
Dregen var duktig om kom ihåg våran skiva som vi gjort åt honom, så att han kunde spela våran älsklings musik, så det var bra!
Som sagt hela dagen var bra och jag hade grymt kul.

        






Nu längtar jag som fan till Festivalen, Falun, Turkiet osv. Händer så jävla mycket nu! Men festivalen kommer ju först den 9:e Maj, missa inte det nu och köp er biljett idag!!




Lite Ditt

Under dagen idag har jag hjälpt pappa med att skrapa bort färg från altan räcket. Det måste målas om nu igen. Men så är det att bo i hus, alltid saker som måse göras.

Imorgon då ska vi ut och tapetsera stan igen, nya afficsher ska upp, och dessutom ska vi sätta upp våra snygga affische med Nicke också. Så att folk ser att även han ska vara med.
Jag längtar till den 9:e Maj, det ska verkligen bli as grymt!

NGF gillar Shock

NGF gillar Shock

...och Shock gillar NGF! Butiken ger bort öronproppar och pins som delas ut på festivaldagen. Dessutom får alla festivalbesökare 10% rabatt på ett köp på Shocks Stockholmsbutik mellan 9 - 16 maj. För att få tillgång till rabatten måste man visa upp sin festivalbiljett.

25 april kommer vi vara på plats på Shock, på Drottninggatan 81 A. Dregen från Backyard Babies kommer vara DJ, skivor lottas ut, OKEJ delar ut tidningar, Red Bull delar ut gratis dricka och vi kommer lotta ut två biljetter till festivalen. Hoppas vi ses då!


 

------

Idag har jag och Lotta vart runt till olika skolor och satt upp affischer.
Så ännu en dag vi har gjort Stockholm vackrare på!

Nicke Borg DJ @ NGF


Jag och mina kära vänner kan stolt presentera

Niklas Roger Borg

Mer känd som

Nicke Borg från Backyard Babies

DJ på våran festival

New Generation Festival!!







Sms

Jag sitter i min stol och väntar på samtal. Jag har tre telefoner här. En porttelefon, en vanlig telefon och en larmtelefon. Larmtelefonen ringer butikerna på när det är extremt bråttom.
Jag sitter här som sagt och väntar på samtal. Larmtelefonen ringer, jag flyger upp lyfter på luren och svarar. Det jag får till svars i andra änden här:

Hej! Du har fått ett sms, som kommer att läsas upp nu.

Snacka om att jag vart arg. Det har inte heller bara hänt en gång idag utan fem gånger!!
Jag flyger ju fan varenda gång den där telefonen ringer...

Suck

Vissa mornar hatar jag verkligen mitt jobb....
Ingen förutom vi vakter kan gå igenom dörrarna här i huset.. Nästan alla kortläsare fungerar helt plötsligt inte.
Bra start på dagen lixom...

YES!

Fan vad glad man blir ibland!
Sara ringde mig i torsdags kväll och berättade en grej angående våran festival, som fick mig att börja skrika mitt på tunnelbanestationen. Vart så jävla glad, sen att det hände ännu en positivgrej i onsdags gör ju bara saker och ting ännu bättre! Dock kan jag inte säga vad allt handlar om än, men det kommer, jag lovar!

Men denna vecka har verkligen vart läskig, i början av veckan mådde man verkligen as dåligt av massa olika skäl och sen i onsdags svängde det lite grann och i torsdags svängde det rejält.

Fan vad kul det ska bli!!

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Det kommer fler gånger.

Ursäkta tjatet, jag försöker bara intala mig själv en grej.

Dagen idag har varit jätte konstig, flera känslor på en och samma gång har jag haft. En stor jävla klump i magen har jag burit omkring på. Men jag har sådanna dagar ibland, det är sånt jag får räkna med en tid fram över. En rätt så lång tid det vill säga..


Tapetsering

Om fem minuter ska jag gå hemifrån. Ska in till den stora staden och tapetsera staden lite med våra affischer med Linnea. Att det är superfint väder gör ju bara det hela ännu bättre!!

Glöm inte att köpa biljetter nu!!

www.newgenerationfestival.se

fattar inte..

Folk fattar inte...
Folk fattar verkligen inte...
Det är bara att ge upp..
För de fattar verkligen inte..

Färjan

Onsdag till torsdag åkte jag och Hanna den så kallade femman. Vi hängde med några trevliga killar fram till klockan sex på morgonen. Ett antal gånger träffade vi på den så kallade kondom mannen... Han predikade om det viktiga i att skydda sig. Och han höll på i en timme att prata om det om och om igen. Han gick aldrig... Så det slutade med att vi lämnade honom.

Men det var en jävligt rolig tripp och det hände så mycket konstiga saker.
Köpte även en ny jack daniels flaska som är planerad att komma till mycket bra användning nästa vecka!!

Nu ska jag och pappa kolla på singin bee!!


Trädggårdsfix!

Idag har jag och pappa jobbat ute i trädgården. Det är ju vår nu och det är mycket som måste fixas då. Så vi har krattat grusgången, klippt ner lite buskar och kört iväg alltihopa till brasan vi förmodligen ska elda i helgen.

I veckan kommer Hanna hit också, det ska bli skitkul, har inte träffat henne sen februari. Dessutom var det jätte länge sedan hon var hos oss.

Ne nu är jag hungrig ska få i mig lite mat nu!!

Fryser..

Fyra timmar kvar sen får jag åka hem.
Vi hade även precis ett grip här. Så farbror blå har vart här och hälsat på idag, alltid lika trevligt.
För övrigt har det var en väldigt trevlig dag idag, alla är på vldigt skämtsamt humör så det är alltid roligt!!

Har även suttit och kollat runt på bilder från Turkiet, jag längtar verkligen så jävla mycket dit.  Sol, bad och värme. Bara få koppla av och verkligen inte tänka på någonting.
Så den 27 maj får gärna skynda sig på att komma, jag fryser!!

Länge sedan för ett pucko som jag..

Om prick en timme så slutar jag för dagen och får gå hem. Ska bli så jävla skönt!!

Har haft det rätt lugnt idag så jag läste igenom typ alla inlägg jag skrivit på den här bloggen. Det är så roligt att läsa om gamla minnen. Såg dock att jag vart jävligt dålig på att skriva i vissa saker. Speciellt när jag vart och kollat på Backyard...
Men det är väl så att man är så slut när man väl kommit hem att det tar en stund att skriva om det.
Nu var det ett tag sen sist jag såg dem, eller ja.... Det var en månad sen... Men det är lång tid för ett pucko och freak jag är. Men jag åker ju faktiskt runt för att jag älskar det, och det är inte så farligt dyrt. Inte när man har kontakter ;-)

Men jag kom iallafall att tänka på detta när jag såg Dregen på Grillad igår. Det var ett tag sen sist då man träffade honom, men den 25 april då är han DJ i Stockholm, så det ska bli skitkul. Gå och säga hej igen!

Vi tänkte även passa på att dela ut lite flyers medan vi ändå håller på. Två flugor i en smäll typ.

Pappa är just nu uppe och spelar Curling i Skellefteå jag håller koll på dem via internet här. Men det går inte bra för dom.. Så jag skickar en liten hälsning härifrån att ni allt får skärpa till er nu!!

Radio!!

Imorse ringde radio uppland till mig och gjorde en intervju med mig, Katta och Sara angående våran festival.
Så vill ni lyssna på det så är det bara att gå in på deras hemsida och sen trycka på lyssna igen och sedan är intervjun runt kvart över sju.

Var och köpte två bikinis igår med Sandra, dock kan jag inte lägga upp bilder på dem då min älskade lillebror har gömt min mobilsladd. Förövrigt så snor han alltid mina grejer och gömmer de på fina ställen...
Men de är jättefina, ska se om jag kan få in en bild på dem ikväll eller något. Ska ha dem när vi sticker till turkiet i maj då det förövrigt bara är 55 dagar kvar tills vi åker!! Ska bli så jävla skönt.
Sen sticker jag och Katta dit en vecka i augusti också.

Vill åkte nu!!!!

Norrtälje Tidningen


Idag är vi med i Norrtälje tidniingen. Dock förstod jag inte varför de måste ta en bild där jag har munnen öppen...
Ibland undrar man hur de tänker när det aldrig blir någon bra bild i tidningenar!!

Klicka på bilden för att komma till artikeln.



RSS 2.0