30 Augusti

Jag är sämst, eller snarare värre en sämst om jag får säga det själv. Vet inte hur många gånger jag har lovat att skriva här oftare. Men jag är som jag är och det kan inte hjälpas.

Vad har jag gjort sen senast då, jag har vart i turkiet vilket var underbart! En vecka i Side, det är egentligen för lite men det är iallafall någonting. Nästa år blir det två veckor har vi bestämt oss för.



I år åkte jag med Alexandra och Sanna, jag måste säga att vi var ett jävligt grymt gäng. Kompletterade varandra på olika saker som bara vi kommer att förstå.





Fullt röj var det iallafall, sol och bad på dagarna och party och shopping på kvällarna.
Nästa år när vi åker två veckor ska vi försöka göra lite mer utflykter, man hinner inte med så mycket på en  vecka. Jag vill dessutom testa det andra vattenlandet som finns mot Antalya håller och se om det är bättre än det vi var på förra året.



Sudden växer så att det knakar, han väger hela 30 kilo nu pojken. Om inte mer, jag har inte vägt honom på tre veckor nu. Det är ju som sagt lite mer kompicerat att väga honom nu när han inte är lika lätt att lyfta längre. Jag får knappt upp honom från marken.

På fredag så ska jag, Alexandra, Sandra, pappa, pappas flickvän Sussie och pappas kompis Anders gå på fotbolls match. Sverige - Ungern Em kval! Ska bli så jävla roligt, längtar otroligt mycket. Väntar dock på min sverige tröja med Toivonen tryck på som aldrig kommer. Det skulle ta fem arbetsdagar och det har gått 9 nu.. Pappa ringde dem idag och då sa de att den var på tryck och att de skulle få den imorgon och då skicka den på express post så att jag får den på onsdag. Vill ju gärna ha den innan fredag..


Ola Toivonen


RSS 2.0