Dag 3 och Dag 4

Jag kommer ihåg när jag och Katta var nere i höstas och vi festade till det riktigt ordentligt första dagen. Vi drack, vin till maten öl i butikerna och sen sprit senare på kvällen. Alla som har lite vett i skallen vet ju att man inte ska blanda dessa tre. Men jag verkar inte ha något vett samt att jag inte får in det i huvudet. För i förgår gjorde jag och Alex samma misstag igen..


Vi drack vin till maten det är ju gott, ett glas vin, ingen öl, för att istället senare på kvällen kunna dricka lite drinkar med sprit. Allting gick bra tills vi kom till Turguts hotell, för då ville vi hämnas på honom för att han drack upp våran öl dagen innan så vi hinkade i oss hans öl, samt att vi drack väldigt starka drinkar som Turguts kompis Alex blandat till åt oss.

Sedan fick vi höra att Turgut bestämt att vi skulle ut. Visst jag och Alex hakade gärna på så det vart jag, Alex, Turgut och Alex.

Det hela slutade förstås med att jag hamnade på toaletten på stället, och alex vart så jävla bakfull dagen efter att vi inte gick till stranden.

Ibland lär man sig fan aldrig...


Idag har vi vart på stranden nästan hela dagen, vattnet är iskallt men bara man kommer i så vänjer man sig. Och jag har fått färg på framsidan av kroppen men jag tycks ha glömt ryggen så jag har en jättefin linje längst med hela sidan.

Ska iväg och äta på Monicas restaurang ikväll. Ska bli gott, men frågan är ju bara vad man ska äta ikväll. Det är det enda man bryr sig om här nere, vad man ska äta för något. Så jävla skönt att det är det största problemet man har just nu.


aja, nu ska jag och Alex gå ut med Turgut och Alex igen så vi får se hur detta slutar!!



Turgut och Alex



Alex och jag

Turkiet dag 2


Nu sitter jag här nere igen. Det var ett halvår sedan sist jag var här. Då i sällskap med mina bröder deras flickvänner, pappa och min kära vän Katta. I år är det lite annorlunda. Det är jag, pappa, Dennis Alexandra och pappas kompis Anders.


Vi landade igår klockan 11:10 turkisk tid, då var klockan 10:10 i Sverige. Så vi började med att gå och äta lunch på Monicas restaurang. Aziz som jobbade på Monicas förut var tillbaka. Turgut har dock slutat på Monicas och börjat jobba på ett hotell alldeles i närheten av vårat hotell faktiskt. Så vi var och hälsade på honom igår. Lite busig och bråkig som vanligt, men han är ju för söt den lilla Turgutten. Jag och Alex shoppade även hos Maria igår, det är så trevligt att handla och prova kläder och dricka öl samtidigt. Helt underbart, det är det som är semester.


Ikväll ska vi ner på Tropic och käka plankstek har längtat efter den så jävla länge. Den är så jävla god. Sen får vi se om jag och Alex går förbi Turgut ikväll det beror på.


Var på stranden idag, och tack och lov så jobbade de vi kände fortfarande kvar, vi var ju oroliga att de bytt ut alla i personalen som vi hört rykten om och att vi då kanske inte skulle få gratis solstolar. Men det var två kvar i kände varav en av dem har köpt hela den strandremsan som vi brukar vara på. Så nu känner vi chefen för stranden vilket har sina fördelar.



Monicas Restaurang med Aziz



Jag och Alex på Restaurang Norden.



Vi kollar på fotboll med Turgut på hans nya jobb.



Jag på stranden när vi äter lunch.

Snart!

Nu ska jag och Alex försöka hoppa i säng. Bilen går ju hemifrån om tre timmar nu mot Arlanda. Det finns Internet och sånt på hotellet så jag ska försöka blogga lite där nere ifrån.

Godnatt!

Äntligen Falun.

Ursäkta att jag har vart så seg, men kameran har inte velat lagt in bilderna på datorn. Sen har jag haft fullt upp på körskolan osv, men men nog med ursäkter, nu ska jag berätta om min Falun resa!!

Jag åkte in till Sthlm så att jag var på Alex jobb runt tre, hon slutade egentligen klockan sex men vi kom därifrån vid halv sex. Så klockan sex satt vi i bilen och var på väg mot Falun.
Vi hade väldigt vacker allsång till robbie williams då vi inte fick in varken rockklassiker eller bandit.. Vilket sög verkligen..
Vi körde bara fel en gång sen och det var i Falun när vi skulle hitta till den parkeringen vi stod sist på när Dregen var dj där. Så vi var väldigt stolta över oss själva då jag och Alex är kända för att inte hitta så bra!

När vi kom till Falun fixade vi till oss det sista och sedan gick vi till stället där de skulle spela och slängde i oss en matbit. sen var klockan runt kvart över tio de skulle kliva på klockan elva så vi tyckte det var alldeles lagom att ställa oss framför staktet. Eller åtminstonde jag tyckte det!





Dock var grabbarna sena, fint folk kommer alltid sent som man brukar säga..
Spelningen startar med Degenerated som vanligt, jag älskar den låten så jag studsar rakt upp i luften varav någon på sidan om mig eller bakom mig puttar till mig så att jag landar på Alex fot. Vilket gjorde väldigt ont på henne då hon typ hade halv nakna fötter!
När grabbarna ska börja spela på Fuck Off And Die så slutar de mitt i introt och Nicke ropar ut, Ta hand om killen här han blöder som en gris. Då är det några som har slagits i publiken. Men sedan fortsätter de på låten.
En kvart efter att den killen vart slagen blodig, så kommer en skit stor kille fram till mig och Alex och försöker tränga sig. Han typ mosar oss i sina försök och vi nyps och gör allting i våran makt för att han inte ska komma fram. Vakterna säger åt honom varav han säger att han bara vill hålla i sig. Ja jo visst måste han mosa oss på sidan då¨också när han bara ska hålla i sig?
Men det hela slutar med att han kallar mig och Alex för jävla horor och då lackar Alex och flyger på honom, varav jag inte var långsam av mig utan flög även jag efter. Vi hann få in några sparkar innan vakterna kommer flygande från scenen och slänger ut honom, de hörde nämligen också hans fina ordval, därför slängde de inte ut oss. Bra jobbat grabben. Efter det slänger Nicke ut en till kommentar om att Falun slåss jävligt mycket. För att sedan fortsätta spelningen.



Efter spelningen hjälpte vi till i merchen då crewet var någon man kort, men vi är rätt vana att stå där så det var inga problem. Fick lov att plugga på priserna bara då vi inte har stått där sen när grabbarna spelade i Karlskoga och det var i slutet av februari tror jag det var.

När kvällen var slut och all merch ihop packad så gick vi tillbaka till våran bil, med ett leende på läpparna. Kvällen var lyckad och vi hade haft jävligt roligt, dessutom fick vi ju vara med om ett slagsmål och jag måste även säga att efter det slagsmålet hade vi väldigt fri yta bakom oss. Det var typ inte någon som vågade ens röra vid oss efter det.

Men som sagt vi bäddade ner oss i pappas Renau för att sova.



Dagen efter var det som sagt dags att åka hem. Det finns väldigt mycket flugor på vägarna i Falun så vi fick stanna för att tvätta av vindrutan så att vi kunde se ut någonting.



Men nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till Turkiet, efter det är det Peace and love och jobb dags igen även detta år. Ska bli skitkul att jobba där igen. Speciellt nu när man vet hur allt fungerar och hur saker och ting ska göras.

Denna sommar kommer att bli as bra det känner jag på mig!!


Falun imorgon

Imorgon är det Falun, ska bli så jävla kul. jag och Alex tar som sagt pappas Reanu. Så det kommer att kännas konstigt att åka med den till en spelning lixom.

Katta opererade sig här om dagen, ska försöka hälsa på henne på söndag när vi kommer hem från Falun. Hon kan inte ha det så jävla kul att sitta själv där hemma. Hon ska dessutom få sin Green day skiva jag köpte åt henne idag.

Var hemma hos Sara idag också, hon hjälpte mig med mitt personliga brev man måste skicka till utbildningen. Jag vart väldigt nöjd med den när jag skrev om den efter tipsen jag fick från Sara. Så tack för hjälpen än en gång Sara <3

Ska sova snart, har lite att fixa med imorgon.



DET ÄR JU BACKYARD BABIES I FALUN FÖR FAN!!!!

14 Maj 2009

Är här hemma just nu och spelar lite sing star med min bror och hans kompis Jocke. hur det låter kan man ju alltid diskutera om i några timmar. Men det är inget jag kommer att gå in på här precis.

Idag har jag haft en körlektion, är fortfarande inte nöjd med det jag presterar. Känns som om jag aldrig lär mig. Fast det börjar visserligen lossna lite grann. Men jag har uppkörning om en och en halv månad, så det känns lite stressigt. Tänk om jag aldrig lär mig den där jävla bilen.

På lördag sticker jag och Alex till Falun, efter mycket om och men så kommer vi iväg. Först kunde Alex inte bli av med sitt arbetspass, men nu bytte hon så att hon iallafall slutar tidigt. Sen var problemet hur vi skulle ta oss ner, då vi inte hade någon bil.. Men då var pappa så snäll och lånar ut hans Renau till oss som han sällan lånar ut. Kravet var dock att vi ska hämta honom hemma hos hans arbeskamrat på söndag när han är bakfull!!

Ne nu är det min tur att sjunga!!

See ya!! 

Då var det över.

Idag är det måndag, festivalen var i lördags. Å fan vad roligt det var! Tack till alla er som kom, det var grymt att se er där. Tack till alla band som spelade och även ett stort tack till Nicke Borg för att han ställde upp, tack till alla funktionärer som hjälpte oss utan er hade det aldrig gått.

Och sen till mina bästa vänner, I love you, och vi är bara så jävla bäst!!!

Ska lägga upp lite bilder från helgen bara jag får dem av Alex, har fotat med hennes kamera hela dagen i lördags så det är hon som har dom. Men det vart en lång dag, upp tidigt på morgonen och sen gick man typ och la sig på morgonen nästa dag. Fullt ös medvetslös om man säger så! Har dessutom ont i min ena benhinna, gör jävligt ont, skulle inte ha haft stövlarna på mig, borde egentligen ha valt ett par bekvämligare skor. Men som jag och Hansi pratade om. Vissa bekväma skor är inte så jävla sexigt att ha på sig. Man vill ju se bra ut lixom!

Idag är det 16 dagar kvar till turkiet, ska bli så jävla skönt att komma iväg. Bara att ligga och lapa sol vid stranden eller poolkanten med en drink i handen. Semester det är vad det är!!

Fast det får ju inte att förglömmas att det är Backyard Babies i Falun nästa helg också. Kommer att bli jävligt grymt, dessutom ska det festas som fan den helgen har jag bestämt. De som är på får vara med!!!

Sova snart

Usch borde egentligen sova nu. Är as trött. Men det är bara en skiva kvar nu. Har suttit med detta sen klockan två typ.. Nu är klockan halv tolv.
I början gick det inte att fixa allt gick åt helvette. Men sen kom pappa på en grej och fixade allting. Problemet var bara att det tog tid. För det behövde fixas hur många grejer som helst innan skivan kunde/funkade att bränna ut..

Men snart får jag sova. Snart.

4 dagar kvar!

Katta berättade en grej för mig idag när vi pratade i telefonen. Hon fick nämligen ett telefonsamtal igår.
Och hur söt får man vara egentligen!!! Jag säger bara det, jag blir fan kär i karln.

Sara fyller dessutom 23 år idag, grattis till henne, tror typ det är tredje gången jag säger det nu, men men. Hon är värd det om man säger så!
Idag är det bara 4 dagar kvar, 4 DAGAR!! Till festivalen, det är verkligen skitkul men samtidigt as läskigt. Men jag är pepp som fan och längtar otroligt mycket till på lördag. Ska hem till Sara imorgon efter min körlektion och vika programblad. Det är ju några stycken. Sen efter det så ska vi hem til Alex och så ska Gabbie färga håret på oss. Måste ju vara fina tills på lördag!!

Speciellt när vi får så mycket finbesök på en och samma gång!

Planering

Hela morgonen har det ringt människor som svarar på annonsen på våran moppe. Kruxet är ju att vi redan har sålt den.. Eftersom den kom ut i helgen på internet först innan den kom ut i tidningen så sålde vi den i helgen.
Så jag hinner inte ens springa på toa så ringer telefonen igen..

Har hämtat hem bilderna från kanal5 också, satt ju på jobbets dator igår så då kunde jag inte göra det men jag lägger in dom här nu.




Om ni kollar i vänstra kanten i den blå rutan så ser ni mig och Hanna.



Gillar dock inte bilden så där jätte mycket.. Båda ser lite smått gravida ut.

Ikväll så ska jag åka in och träffa Alex vi ska sätta upp affischer om festivalen en sista gång nu. Den är ju på lördag vilket är helt sjukt egentligen. Det har gått as fort!! Men det ska verkligen bli kul nu att få genomföra den, nu är det dax att visa vad vi går för ännu en gång tjejer!!
Sen efter den helgen den 16 Maj är det Backyard babies i Falun, har inte sett dom sen i Mars så det ska bli skitkul att se dem igen. Man får en sån där abstinens som ingen annan typ förstår sig på. Vissa tycker det räcker med att se dom en gång och när man säger att man sett dom 36 gånger tittar dom på en som om man vore dum i huvudet..

Men jag tycker det finns så många andra saker som är ännu mer dumma. Saker som folk väljer att göra som till slut tar livet av en. Mina spelningar dödar mig inte precis (Eller ja, blir jag ihjälklämd så blir jag, men risken är inte så stor).

Helgen efter det jobbar jag. Men sen den 27 Maj klockan 06:30 då lyfter vårat plan till Turkiet. Så runt 12-13:00 tiden så kan ni räkna med att jag och alex ligger och lapar sol vid poolkanten med en drink i handen!!

Kommer hem den 10 Juni. har halkbanan den 12 Juni. Jobbar den 13-14 Juni, två veckor efter det så är det Peace and Love!! Ska jobba där iår igen så det är jävligt nice!



Här har jag och Alex en liten lunchrast.




Här sitter vi och käkar upp resterna i W.A.S.P. loge.

Förvånad!

Fan vad förvånad jag vart nu precis. Skulle gå in på kanal 5:s hemsida för att kolla lite grann. Så direkt när jag kommer in där så ligger det några bilder där. Så tänker jag för mig själv:

Jaha, där var jag och Hanna. VAAA!!

Hjärnan hängde lixom inte med till 100% där. Men sen såg jag att det var bilder från färjan finest, och då kom jag att tänka på att de tog en bild på oss där. Hade dock glömt bort det där helt och hållet. Men det var en rolig liten överraskning så där när man sitter och har tråkigt på jobbet. Men det är bara fyra timmar kvar nu! Yey!

Tiden flyger iväg!

Så, nu sitter jag här på jobbet igen. Har lunch om en timme så då kommer Åsa ner och byter av mig.

Om en vecka är det dax för festivalen, tiden har verkligen flygit iväg, det är helt otroligt egentligen hur fort det har gått. Men det ska verkligen bli skitkul att stunden snart är kommen. Och för er som inte vet vad jag pratar om kan ni bara gå in på www.newgenerationfestival.se det är en festival som jag och mina vänner arrangerar.

Idag är det dessutom bara 25 dagar kvar till Turkiet. Börjar få lite resfeber nu, vill helst komma iväg idag. Orkar typ inte vänta. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga.

RSS 2.0