Backyard Babies + Mötley Crüe = Sant

Jag kollade precis till min mail och ser att jag fått ett nytt nyehts brev ifrån Backyard Babies, och vad är det jag ser!

Backyard Babies are now  
confirmed as support for 
Mötley Crüe on the following dates;

14 June, Zenith, Münich - Germany
15 June, Schleyerhalle, Stuttgart - Germany
16 June, Funkpark, Berlin - Germany
17 June, O2 Arena, Prague - Czech Republic
22 June, Sportzentrum Tagerhard, Wettingen - Switzerland
23 June, Palladium, Köln - Germany

Fatta coolt det är på en skala!!
Skulle jag inte se Backyard babies och Mötley Crüe på peace and love hade jag fan stuckit iväg. Fast man vet ju aldrig. Man kanske drar iväg en sväng iallafall, man vet ju aldrig vad som faller en in nuförtiden.

Men jag sänder iallafall iväg ett stort GRATTIS till grabbarna!!
Detta är ni helt klart värda!!




Drömtydning

Här om natten drömde jag att jag skulle gifta mig, dagen efter drömde jag att jag fick barn, inatt drömde jag att jag höll på att inreda/bygga ett hus.

BRUD, se sig själv som brud: en lycklig kärleksupplevelse

HUS, Se byggas: kärlek och ömhet väntar dig

Jag hittade dock inget om att föda barn, men det ska ju bli intressant och se vad jag drömmer ikväll och om detta slår in. Man kan ju alltid hoppas iallafall!!

Godnatt och dröm sött!!

Kände det på mig!

Imorse när jag vaknade kände jag att någonting var fel. Jag visste bara inte vad men jag kände det på mig, Jag tar upp handen imot ansiktet för att titta på den och då ser jag det!!

MIN NAGEL HAR GÅTT AV!!!

Jag vet att det inte är något världskrig eller så det är ju bara tumnageln, men det är så jävla irriterande när naglar går av.. Kan de inte bara hålla sig hela och fina istället?

Som jag skrev tidigare var jag ju i Norrköping i torsdags och tittade på The Hives, och de är ju så jävla grymma!!! Dock ska de typ ha en paus i två år nu.. Fatta hur lång tid det är. Men men den som väntar på något gott....



Norrköping

Ska till Norrköping idag och titta på The Hives, det är verkligen ett sånt jävla grymt band. Sen att Pele ser jävligt bra ut gör ju bara saker och ting ännu bättre.
Ska snart ta bussen in till stan för att därifrån ta tåget till Norrköping. Efter spelningen så ska jag sova hos MArie en kompis till mig. Det var as länge sen jag träffade henne så det ska verkligen bli trevligt att se henne igen. Hon har ju precis blivit mamma också, tror hennes son bara är sex månader om jag inte minns fel.

Tack till alla som hörde av er igår och gratulerade för platsen i Metro.

Vi är med i Metro idag!!


Första sidan i Metro idag, hur coolt är inte det på en skala!





Sedan är det ju förstås en artikel i själva tidningen också!



Glöm inte att köpa biljetter nu!!


Idag

Idag har jag och Sara vart runt på åtta skolor. Det tog ca fem timmar. Och imorgon ska Sara och Katta ut till sex andra skolor, så då är det fjorton totalt men det är inte färdigt där på långa vägar!!

Ska ringa och jaga fler skolor snart igen. Det är väldigt mycket jobb när man gör en festival förstår ni.

Glöm inte att köpa biljetter nu!!


Utflykt

Nu ska jag snart åka in till Sthlm, Ska åka runt och sätta upp affischer på olika skolor. Så jag och Sara får oss en liten utflykt idag!

Hörs ikväll!

Telefonprat

Har suttit i telefon precis hela morgonen och pratat med olika skolor om att få sätta upp våra affischer på deras skola. Det tar sin lilla tid, det är inte kul men det måste göras. Det bästa av allt är att man får hyfsat bra respons av nästan alla skolor. Vissa är lite misstänksamma och se affischen först. Jag vet inte vad de tror om vi ska ha en människa med ett av hugget huvud på kanske. Jag vet inte. Men det blir en skoltripp imorgon iallafall.
Bland annat till min gamla skola Djurgymnasiet, det ska verkligen bli skitkul. Först var även de lite osäkra på det hela och jag vet att de är väldigt noga med vad de sänder ut på sin skola. Men så fort jag sa att jag gått där och de kom ihåg mig var det ingen fara. Man kan ju alltid lita på gamla elever!

Har tagit en liten paus nu. Ska fortsätta ringa om en liten stund.

Glöm nu inte att köpa biljetter till Stockholms nya festival!!


I dont want you back!

See, I don't.. know why.. I liked you so much,

I gave you all of my trust..

I told you.. I loved you..

Now that's all down the drain..

You put me through a pain..

I wanna let you know how I feel..



Fuck what I said.. It don't mean shit now..

Fuck the presents, might as well throw 'em out..

Fuck all those kisses, they didn't mean jack..

Fuck you, you hoe.. I don't want you back..


Så trött!!

Jag är så trött på människor som bara inte kan inse att man har gjort allt som går och att det inte finns något mer att göra. Det blir ju inte bättre av att människan skäller ut mig. Om man öppnar öronen och lyssnar den tionde gången på min förklaring så kanske man kan börja förstå. Men NEJ!! Fortsätt bara och skäll på mig för det hjälper ju verkligen.
Jag är ju den där inkompententa väktaren som förmodligen inte gör sitt jobb utan bara sitter och häckar på en stol hela dagen.
Och om du kan göra det bättre själv som du sa... GÖR DET DÅ!!

Jobb igen.

Tillbaka på jobbet igen då. Har jobbat i åtta timmar nu, bara fyra kvar. Men de går nog fort förhoppningsvis.

Igår fotograferades vi tjejer för Metro angående festivalen, det var skitkul och jag hoppas att några bilder vart bra iallafall. Har fått erbjudande om några fler intervjuer också som vi ska luska i!
Men vi kommer att vara med i Metro på tisdag eller onsdag. Så håll utkik då!!

Affisch

Har precis klivit upp och ska börja göra mig iordning för dagens ärenden. Fullsmockad dag blir det. Vi ska sätta upp ännu mer afficsher idag. Var ju ute en sväng igår och gjorde det. Den är verkligen as snygg.

Vad tycker ni?



Fullt upp.

Först ska jag tacka alla som skriver kommentarer om att jag har en snygg blogg. Det är verkligen kul att höra då jag helt själv suttit och pillat med den!

Var på intervju idag angående festivalen och imorgon är det fotografering som gäller. Fullt upp nu om man säger så. Men fan vad bra allt ska bli!!
Det jag tjatat om den senaste veckan kommer dock dröja en liten stund till. Men håll tummarna och hoppas på det bästa bara så blir det nog bra! Annars har vi lite nya nyheter som att Rockfoto.nu kommer att ha en egen monter på festivalen där man kan bli fotograferade med sina vänner och varför inte till och med med sin favoritartist!

Glöm inte att köpa biljetetr nu!

Snart ska jag titta på sveriges värsta bilförare med pappa.

Bye bye 


Snart!

Imorgon är det en vecka sen.

Ditt och Datt

Imorgon har jag min allra först lektion på körskolan. Ska verkligen bli skönt att få börja med körkortet och inte behöva vara beroende av att folk kan köra mig. Jag kan klara mig själv med andra ord. 

Snart är det Turkiet också, det var som Alex skrev till mig på facebook idag. "Det är bara tio veckor kvar nu och sen kommer jag och en stor resväska hem till dig". Tio veckor är inte lång tid, det kommer att gå as fort. Jag tyckte att det var november för någon vecka sedan. Jag förstår verkligen inte var all tid ar tagit vägen. Det är väldigt läskigt tycker jag. Men skönt ska det bli bara få resa iväg och koppla av.

Bra liv!

Den senaste tiden har jag pratat med lite människor och tänkt. Jag har faktiskt då kommit på att jag har haft en väldigt bra uppväxt. Jag är inget skilsmässobarn, ingen misshandel varken psykiskt eller fysiskt, mina föräldrar bråkade nästan aldrig. Sedan att jag förlorade min mamma i sån ung ålder är en tragedi i sig, men jag hade henne i 21 år, men det var väldigt bra 21 år. Det är jag väldigt glad för när man tänker hur många andra har det!


Mamma
R.I.P.
1957-2008

Love you


Ikväll ska ...

Ikväll ska jag färga min utväxt.. Jag hatar det!!! Det är så jävla tråkigt och slöseri på pengar.. Men jag vill vara brunett och inte blond.. Men men, ska man bli fin får man lida pin.

Har dessutom försökt ringa lite tidningar nu på morgonen men alla verkar så viktiga och vill inte svara. Jävligt irriterande det också må jag säga. Men det är bara att fortsätta jaga, vad ska man göra lixom?
Jag tittar ut genom mitt fönster på mitt rum just nu, och jag ser faktiskt en knopp. Helt otroligt, men det är början på ett liv, en början på ett blad, början på att våren snart borde komma!!! Längtar som fan till sommaren nu. Har fått ledigt för Turkiet resan och mina festival resor nu. Längtar som fan dit verkligen. Vill bara att snön ska bort bort bort!!




Jack Daniels är väldigt mycket sommar för mig.



Som svar på Kattas kommentar: Jag är också sjukt nervös!! Vill verkligen att det ska gå, skulle bli så jävla grymt.

Glöm Inte!!!


Om en vecka får vi veta om vi lyckats med en asgrym grej till festivalen!!
Håll tummarna allihopa!

Ni skulle bara veta ;-)


Uppenbarelse

Igår var jag och tjejerna i Västerås och kollade på Backyard Babies och mitt under Abandon den låten jag har svårast för, den låten som ibland får mig att gråta. Så fick jag en liten uppenbarelse. Varför ska jag må dåligt över det han gjort mig. Det finns så många andra, ödet måste vilja säga någoting om det här. Det måste ha någon betydelse, det kan inte bara ha låtit det ske utan en anledning.

Men jag säger bara det..

NEVER AGAIN, NEVER!!!

Vägen till körkortet!

Vägen  till mitt körkort börjar idag!
Ska in och anmäla mig på bilskolan och min buss kommer om tjugo minuter som ska ta mig in till norrtälje. Ska verkligen bli kul det här, är taggad som fan nu!!

Efterlysta bilder


GÄVLE


   

1: Toffsy Katta och Alex i Backyards merch.
2: Katta leker med en katt som hennes kompis hade.




KARLSKOGA

http://karlskoga-kuriren.se/kulturnoje/1.83189



  

1: Alex stoltserar med sin öl
2: Och jag försöker enbart se allvarlig ut.

Och till sist ett litet videoklipp på två divor som posar för de tror att det är fotografering på G!


Klargörning av mina känslor.

Shit jag har verkligen vart dålig på att blogga den senaste veckan som gått. Har vart så dålig att jag inte ens packat upp min kamera från min senaste tripp jag vart på. Men jag ska försöka få ärlset ur vagnen och lägga in bilderna här på bloggen antingen ikväll eller imorgon.

Skulle egentligen ha jobbat i helgen som var men i fredags vaknade jag upp med feber och skit förkyld.. Inte alls roligt. Så jag var hemma hela helgen och kollade på jobbiga romantiska kärleks filmer. Vilket alltid gör att jag påmins om honom.. Förstår inte ens varför jag gör så mot mig själv. Att jag ens orkar lägga ner energi på det. Det är som mina vänner säger, han är inte värd det. Det är han verkligen inte, jag är otroligt frustrerad och sårad över det som hände det han gjorde. Fast det bästa med det hela är iallafall att jag nu vet varför det hände. Men det är inte tack vare honom. Det värsta av allt ändå... Det är att jag saknar honom, saknar att ha någon som kramar om en om natten, hans underbara personlighet man bara älskade, gitarr spelandet mitt i natten.. Suck..

En annan jävla känsla jag hatar just nu, det är den där jävla kärleken jag har för ett visst band. Det driver mig till vansinne emellan åt, det gör mig helt tokig. Ibland undrar man även om de förstår, förstår den kärleken som inte är just den kärlek som man tänker på i första taget. Utan den kärleken man har för någon som typ räddats ens liv. nu är det inte så extremt som det låter men detta band förändrade faktiskt mitt liv radikalt. De gjorde det lättare att leva det och förstå det.
Det är som att ha en extra storebror, några man ser upp till och beundrar. De känslostormar jag har runt detta band ibland är jävligt jobbiga. Det är nackdelen med de man har fått. De är när jag har de attackerna jag önskade at jag bara var vanlig, men samtidigt skulle jag aldrig aldrig aldrig, kunna lämna det jag har nu. Det betyder på tok för mycket för mig.
Jag vill bara att de ska förstå, hur mycket de betyder för än, speciellt en av dem. Varav jag knappt känner men ändå känner en sån enorm trygghet från när jag är i närheten av honom. Men jag tror varken att han förstår eller ens reagerat på det. Varför skulle han? Jag är bara en i mängden som alla andra. Å andra sidan kanske det är bra att han inget vet, han kanske skulle tycka att jag var konstig eftersom jag knappt känner honom. Men jag kan verkligen inte hjälpa det jag känner, eller hur min kropp reagerar. Kan någon människa rå för något sådant? Vi är ju ändå bara människor.

Ni märker ju hur mina tankar går ju längre jag skriver detta. Tänk då hur det är i mitt huvud, då har jag ändå helt andra grejer som även snurrar runt i mitt huvud.
Ne nu ska jag inte virra in er något mer i detta. Får se om bilderna kommer upp ikväll eller imorgon.

Backyard babies trippen.

Nu har jag kommit hem från min lilla tripp. Gävle var jävligt roligt, dock var grabbarna trötta och slitna och det märktes lite granna under gigget. Trycket under själva gigget var för jävligt det med. Katta såg ut som ett blåbär ungefär med alla hennes blåmärken.
Efter att vi packat ihop merchen så satte vi oss ner och kopplade av ch drack lite öl, jack och cola och champagne. Tror vi var kvar till ca 04:00, sen vart vi lite trötta och Katta skulle köra bilen till hennes kompis och då måste man ju vara pigg.

Dagen efter det stack jag och Alex till Karlskoga, och vet ni!!! Vi bodde på samma hotell som Lasse stefanz, hur coolt är inte det!! Haha!
Spelningen var bra, inte bland de bästa men grabbarna var lite piggare denna kväll vilket märktes.
Hur som helst var denna lilla tripp jätte mysig och jag har haft jätte kul. Dock börjar det sticka och klia i min hals och jag håller förmodligen på att bli sjuk.. Aja, jag lägger in lite bilder här på bloggen så fort jag lagt in dem på datorn.

RSS 2.0