Pappa+Msn=Suck

Idag på bussen hem kom jag på precis vad jag skulle skriva om i bloggen. Hade värsta heta ämnet jag tänkte skriva om.. Men nu när jag har kommit hem har jag totalt glömt bort det.. Så jävla typiskt mig.. Virrig som en höna som precis trillat av pinnen, det är jag det. Skulle behöva en personlig assistent ibland.

Ska jobba imorgon, ska bevaka en middag. Alltid lika kul, not.. Sitter där ensam vid datorn, eller jag är glad att jag har datorn iallafall. Men därför är det roligare att jobba i vällingby där har man ju alltid folk att snacka med. Eller ja, i bunkern är man ganska ensam men kommer någon ner så har man ju sällskap. Bevakar man en middag är man praktiskt taget själv!

Min pappa har förövrigt installerat något riktigt onödigt på msn som bara är i vägen och irriterande. Sen att ingen annan man skriber till kan se speciall effekterna gör ju inte saken bättre precis.. Men det är pappa upp i dagen och jag älskar honom ändå!

R.I.P Hellacopters

Okej, ingen i Hellacopters har ju dött eller så,. men bandet "dör" ju idag live mässigt. De kommer ju alltid att finnas kvar på skiva, men ikväll då är det sista gången jag får se dom live någonsin.. Det känns lagom så där surt, men det kommer bli en kväll att minnas det kan jag nog garantera!!

Här ska det festas!!

Så här ska man se ut för kvällen då. Minus brillorna, blir nog lite mörkt med dom på inne på Debaser Medis!!


Backyard Babies/ Hellacopters

Backyard Babies har släppt sina datum för Sverige turnen!!! Nu är det bara att planera vilka man ska åka på. Jag vet en jag verkligen ska på, visst det är ett ställe som ligger as långt bort men hallå!!! Dom spelar på min födelsedag!!! Det skulle vara den bästa presenten någonsin, hoppas bara att det är någon som vill följa med mig dit bara :(

Annars får jag åka själv, för jag har alltid velat att de ska spela på min födelsedag och jag har alltid sagt att var dom än spelar på min födelsedag så ska jag åka. Nu är den dagen kommen.

Annars rullar livet på ganska bra, ska på Hellacopters i helgen deras sista spelningar är ju nu. Det kommer kännas jävligt konstigt att se dom en sista gång just det att man vet att det är deras sista. Annars kanske man inte vet det utan att det beskedet kommer efteråt då hinner man inte tänka så mycket. Men men, det här kommer att bli as grymt!!

Vad är en idol?

Inatt drömde jag något så lustigt, jag drömde att någon kom frram till mig och sa "vad är en idol?". Ja vad är en idol egentligen? Den där drömmen fick mig att tänka till riktigt ordenligt, det var det enda jag tänkte på på tunnelbanan till jobbet.

Vad är en idol egentligen?
Kan man ha fler än en idol?
Kan det vara någon man känner?

Vi kan ju börja diskutera första frågan vad är en idol egentligen. Som sagt det är säkert olika för alla men eftersom jag bara har mig själv som källa så utgår jag från mig själv. För mig är en idol någon/något man ser upp till, någon som påverkar ens livet väldigt  mycket. För mig är det väldigt viktigt att alltid ha någon över mig, att ha någon/några jag respekterar väldigt högt.
Vi kan ta ett exempel.
Dregen i Backyard Babies är en mycket stor förebild för mig. Av honom lärde jag mig att vara mig själv, tro på mig själv och göra det jag själv vill utan att riktigt bry mig vad andra tycker om det. Huvudsaken är att det funkar för mig. Sen är det jätte många som säger till mig att  "Hur kan du ha honom som idol när du inte känner honom?". Svaret på den frågan har alltid varit att man ser tydligt på hans kroppspråk och aruan runt omkring honom. Den har visat mig hur självsäker han är och så ville jag också bli. Detta hjälpte mig otroligt mycket, det fick mig att ta mig från den där nervösa, blyga tjejen till tjejen som vågar ta lite mer plats och trivas mycket bättre med sig själv. Visst jag har fortfarande mycket att jobba på men jag blir bara starkare och starkare för varenda dag/händelse som går. Och detta kanske låter lite töntigt, men när jag spelade i band och skulle upp på scenen gick jag alltid in i en roll. Jag gick in och "lekte" Dregen. Detta gjorde allt så mycket lättare. Att kunna relatera till någonting och gå in i en roll underlättar väldigt mycket. Och det gjorde jag tills jag kände mig trygg med publiken och scenen.

Om vi då hoppar in på den andra frågan. Kan man ha fler än en idol? Såklart man kan, varför skulle man inte kunna ha det? Jag har tex Mia i Crucified Barbara som en förebild då hon också är en kvinnlig musiker som spelar i ett rockband. Då såg jag att det gick och om hon hade lyckas då skulle jag minnsann också göra det. Jag hade henne där som en pelare att hon klarat det och då var det inte omöjligt för mig heller. Det är också en form av idol, att den människan har lyckas då ska jag också göra det.

Men kan en idol vara någon man känner då?
Ja absolut! Jag hade en ridlärare en gång som hette Marie. Henne respekterade jag och såg upp till väldigt mycket. Det gör jag fortfarande, träffar henne itne så ofta längre dock. Men hon var en väldigt stark kvinna som ingen satte sig på precis. den pondusen ville jag också ha.

Så slutsatsen av detta är väl lite att man plockar och tar lite från olika människor hur man vill vara. Och det är väl lite så man skapar sig själv. Annars skulle det nog leva lite för många kopior i denna värld! Och att idoler påverkar ens liv otroligt mycket. Jag vet inte vad ni tycker men mitt liv hade nog itne fungerat utan att jag hade idoler.

En gång till

Jag är helt öm i kroppen efter självskyddet på VU2:an vi hade i onsdags. Sån jävla träningsverk.. Och inte nog emd det så åkte jag in i en stenstolpe med bakhuvet före, visserligen var det mitt eget fel att skylla men ändå. Det gjorde för taskigt jävla ont.

Nästa vecka är det Hellacopters, sista gången man kan se dom. Det känns lite sorligt att ett sånt bra band lägger av. Fast det hade vart värre om typ Backyard lagt av men det är en helt annan sak. Nu handlar det ju om Hellacopters och då får man gå efter mina erfarenheter med Hellacopters ;)
Kommer ihåg på Peace and Love när jag stod på sidan av scenen och tittade på dom. Vilken cool känsla det var, då kände man verkligen alla spänningar de hade där och hur mycket de tyckte om att stå på scenen. Vi ska försöka jobba på Peace and love i år igen, det skulle vara skitkul om man fick den möjligheten. Speciellt att jobba på eldorado den största scenen. Eller det är typ den enda scenen jag vill jobba på typ nu när man är van vid den :P Det var ett väldigt stressande jobb men ack så lärorikt, man lär sig otroligt mycket och speciellt att hantera stress och tänka klart i alla möjliga situationer. 

Ne jag hoppas på ett år till därborta :) 

Yey, psyket nästa typ..

ja nu sitter jag på jobbet igen, med 2 timmar och 45 minuter kvar att jobba. Inte så långt tid kvar om man tänker efter, men just nu känner jagatt jag bara vill hem och sova. 

I helgen så ska jag plugga lite "väktarkunskap" då jag ska gå min VU2 (väktarutbildning 2) nästa vecka. Så att man inte är helt lost när man kommer dit. Det är så mycket lagar och sånt man ska ha i huvudet så man blir ju halvt galen. Eller jag är typ redan galen så nästa blir väl antagligen psyket för mig då :P
Men kursen gör nog att veckan går snabbt eftersom det händer så mycket på kurser. Sen nästa helg så jobbar jag och då brukar det också gå rätt fort. Så förhoppningsvis går hela nästa vecka fort. Och om den gör det blir jag glad, då blir jag väldigt glad. Hatar att vänta om man säger så...

Aja nnu ska jag fortsätta jobba!

Pirr pirr pirr

Jag har en lustig känsla i magen, det är en sån där härlig känsla, men samtidigt så jävla irriterande.. Eftersom jag inget kan göra.. Det är bara att vänta som gäller och det gör mig skvatt galen..  Nyfikenheten kliver också in och gör allt ännu värre, nyfikenheten om vad som händer. Men det är allt det där väntandet. Orkar inte vänta.

Det där pirret går ju inte att bedöva heller, hur man än försöker blir det bara värre. Och ibland känns det som att man inte har någon att prata av sig med om det heller. Vet inte hur jag ska göra. Får rota igenom mobilen och se vem den lyckliga vinnaren blir, *haha*

Här kommer bilden

Här kommer bilden på tatueringen jag funderar på att göra och den har då Katta ritat åt mig.




Tattoo

Där flög den resan iväg..

Igår hade vi möte i ca 8 TIMMAR!!! Helt otroligt vad länge vi jobbade på vårat projekt igår. Men om det ska bli bra måste det bli bra. Sen dök det upp ett litet problem, men vi hittade lösningen det gäller bara att göra lösningen så att det funkar för oss. Ni fattar nog ändå inte avd jag menar men eftersom jag inte får säga än vad det är för projekt så får ni allt bra vänta med att förstå vad jag menar *haha*
Men jag hoppas att denna lösning blir bra, det skulle vara så jävla coolt!!

sen har jag finslipat på en ny tatuering, är inte hemma nu så jag kan inte lägga upp bild på den men så fort jag kommer hem ska jag försöka lägga upp den. Det är Katarina som har ritat den, dock är hon inte nöjd med själva rosen, men där finns det nog en duktig tatuerare som kan rita bättre roser då ;)

Jag skrev om en grej här i helgen om att bara sticka iväg. Jag hade kunnat sticka iväg fick ett väldigt gulligt erbjudande men tror ni inte att jag är på kurs med jobbet då som jag måste gå på... Så jävla irriterande.. Annars hade jag fan åkt iväg, bocka av ännu en stad lixom.. Men men det kommer nog fler chanser tror jag!




Fri, fri som vinden.

Ännu en tidig morgon och upp och gå till jobbet, är inte livet underbart...

Ne det kan man ju då rakt inte säga att det är. Visserligen har jag bara fyra timmar kvar att jobba nu så det är ju skönt, brukar iallafall gå hyfsat fort här om dagarna tack och lov.
Ikväll ska jag på möte angående en grej jag och mina tjejor håller på med. Vi jobbar frenetiskt med det och allt måste bli perfekt. Kan dock inte säga vad det är för något riktigt än. Ni får hålla er ett tag till ;)

Jag har även börjat fundera på vad det ska bli av mig här i livet. Vad kommer jag göra om tjugo år, jag vill lixom inte vara någon vanlig svensson. Men ibland känns det inte som man är bra på någonting. Det är alltid någon som är snäppet bättre. Det kommer alltid finnas någon som är snäppet bättre men nu pratar jag inte om hela världen. Nu pratar jag om det som kretsar i min värld. Det som berör mig, om typ en Håkan Håkansson som jag inte känner är bättre på mig i fotboll bryr jag mig inte om för det påverkar inte mig för tillfället. Men det som kretsar runt mig, där finns alltid någon som är bättre, och man känner sig så halvdan. Det finns säkert många fler som känner som jag att man bara är halvdan. Ni vet iallafall hur det är.

Jag är seriöst sugen på att skaffa hund, men gör jag det kommer jag att låsa mig så jävla mycket och det finns så mycket annat jag vill kunna göra som är mycket svårare att göra när man har hund. Som att sticka iväg på oväntade grejer.
Och på tal om oväntade grejer så är jag jälvigt sugen på att bara sticka iväg. Åka och kolla på det jag älskar att se nämligen ett band som heter inget mindre än Backyard Babies. Är jag på deras spelning så glömmerjag verkligen allt. Sen är det faktiskt inte som så många verkar tro att jag endast är *förälskat* i detta band och inte bryr mig om andra band. Jag gillar hur många andra band som helst hur mycket som helst. Men Backyard har gjort någonting för mig som ni aldrig kommer att förstå er på. Därför tänker jag inte ens ge mig in på att förklara det. Dock vill jag inte åka iväg på detta själv, och jag tror folk har svårt att få ihop det med sina ekonomier för att följa med. Men vi får se om man kommer på något. Men bara göra något oväntat det är sånt som är så underbart här i livet att inte få känna sig låst för en gångs skull.

Utan att få känna sig fri.


Oj

Nu fick jag magknip...


Saknar

Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har inte riktigt orkat. Eller ja.. jag har bara vart lat!
Men jag har vart ute och rest lite granna bland annat till London och kollade på Backyard Babies vilket var as grymt och sen åkte jag på sol semester till Turkiet.

Sen tänker jag och längtar väldigt mycket också, jag vill att tiden ska gå fort. Jag vill se vart dessa vingar som jag fått nu bär mig, vad livet har för någonting åt mig planerat i fickan. Så fort jag tänker på det så pirrar det i magen på mig, men jag vill inte skrämmas, därför försöker jag hålla mig lite lugn. Men jag vill bara att det ska gå fort nu som sagt, jag längtar.

Sitter på jobbet förövrigt, är ganska lugnt, eller ja bara för att jag sa så där lär det ju hända något nu skulle jag tro. Men vi hoppas att det inte gör det så att jag kan åka hem till Helene och glo på tv och äta den där pizzan jag har suktat efter hela dagen *Mums*.
Det är bara tre och en halv timme kvar och jobba nu iallafall och jag började jobba klockan sex imorse.. Tidigt som fan, men tack och lov börjar jag en timme senare imorgon, det är iallafall något.

RSS 2.0