20 Juli

Det här med bloggar verkar inte riktigt vara min grej, är inte så bra på att uppdatera som jag hade velat. Men vi gör ett nytt försök!

I helgen var jag i Skövde när Nicke Borg Dj:ade, det var jävligt roligt. Tror aldrig att jag druckit så mycket shots i hela mitt liv på samm kväll.



Denna gång var vi lite bekväma dessutom och tog in på Scandic. Så jävla nice, mjuk säng, varmt/svalt rum coh hotell frukost. Det kan inte bli bättre!



Vet att det är en jävligt kass bild, men musiken var så jävla grym att vi var tvugna att dansa flera gånger. Vi önskade Kickstart my heart med Mötley Crue vilket han så klart spelade för oss. Då vart det till och med en dans upp på soffan. Trodde faktiskt att ordningsvakterna skulle komma fram och säga till oss att kliva ner. Men de kom aldrig, man tycker ju att de borde ha upptäckt oss då inprincip hela stället stod och tittade på oss när vi dansade på soffan. Men tydligen inte!



Som sagt shots i massor vart det!



Min mobil fick lite dåligt batteri på slutet och ville då inte använda blixten. Men Nicke posar lika glatt för det! Och har jag sagt att han är en grym Dj?

Vi har även sett hans soloprojekt Homeland live två gånger nu, och det är lika grymt. Det är sån där soft musik att lyssna på, jag gillar det helskarpt!

Annars rullar allt på som vanligt, ska in till stan imorgon och umgås med fint sällskap! Längtar riktigt mycket!


RSS 2.0