Upptäckt av min matta

Har städat på mitt rum idag, men är inte klar på långa vägar. Nu kan man iallafall se golvet, och jag upptäckte att jag har en matta med en dödskalle på. Det hade jag helt och hållet glömt bort. Men det som kommer bort i snö kommer fram i tö som man brukar säga. Bara det att nu är det inte naturen som städar mitt rum utan det måste jag göra själv. Då tar det lite längre tid.
Men jag känner mig lite på städ humör idag, har tömt diskmaskinen och fyllt den osv.  Magda våran lilla katt har hjälpt mig lite grann på rummet men hon stökar ju ner mer än vad hon städar. Men söt är hon, nu ligger hon och sover på sängen, man blir ju trött när man ska hjälpa matte en hel dag.

Just nu har jag kommit till en punkt i rummet då jag inte vet vad jag ska ta tag i. Fortfarande mycket kvar att plocka. Men det blir nog bra till slut. Kommer med resultatet ikväll sen när det är klart. Om jag lyckas få klart det vill säga.

Seg helg.

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, sitter och kollar på filmen om Anna Nicole Smith liv. Det har vart jätte lugnt på jobbet i helgen har inte alls hänt mycket.
Ska bli skönt att få sova i sin egna säng i natt också, har sovit på mormors soffa i två nätter nu. Den går att sova på men en säng är en säng lixom.. Ska försöka städa mitt rum imorgon också det ser ut som en svin stia rätt ut sagt. Fast grejen är att när jag väl har städat så stökar jag ju ner på fem minuter igen. Jag lyckas aldrig hålla mitt rum rent.

Kanske visar resultatet imorgon vi får se!

Allt och inget.

Imorgon jobbar jag igen, har inte jobbat på en månad så det känns lite segt nu. Men det är ju bara helg jobb så det är snabbt överstökat. Hoppas jag iallafall.

Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med Putte i parken, men jag har hittat lite billiga alternativ nu så det blir väl att jag åker. Det är ju faktiskt väldigt många bra band som ska spela där, så jag åker ju inte enbart dit för Backyard. Bland annat är det Millencolin, Lillasyster, Bullet och så Backyard såklart.

Annars tror jag inte att det händer speciellt mycket just nu, löning snart, får en del i lön denna månad så då blir det till att lägga undan för utlands resan i augusti så att man kan göra den. Ska bli skönt att komma iväg, och det var ett tag sen jag och Hanna var utomlands tillsammans!

Cv skrivande..

Sitter här hemma och försöker just nu komma på något riktigt bra att skriva på mitt cv, det går ju sådär om man säger så. Men bara man tar en paus läser det igen så brukar jag komma på något bra att skriva.

Sitter och funderar på hur jag förövrigt ska göra med putte i parken. Ska åka utomlands i augusti med Hanna också så det får ju inte bli för dyrt. Men jag vill verkligen åka. Det bästa vore om jag kunde få med mig en person till med körkort så kan man sova i bilen. Inträdet fixar jag på något sätt det går alltid att lösa. Men just det andra. Åker jag själv vill jag inte sitta i en bil och häcka själv. Men då måste jag åka tåg och dessutom ha någonstans att sova, då skenar pengarna rätt fort iväg.
Så vi får se hur vi gör. Men om någon har planerat att åka dit är det ju bara att hojta till, haha!

Med utlands resan är jag rätt sugen på Rhodos, det skulle vara trevligt. Har aldrig varit i Grekland. Men vi får se vad det är som är billigast också. Det måste man ta hänsyn till då man inte är begravd i pengar.

Tråkigt

Jag har det så jävla tråkigt just nu. Ingenting att göra. Det är verkligen as segt. Borde egentligen läsa mina hundböcker men jag har ingen lust med det och har jag inte det så kommer det inte heller att fastna. Det vet jag.

Har tittat på kärleks filmer idag, jag vill också bli så där lyckligt jävla kär. Men sist jag vart det sårades jag jävligt hårt istället.
Men men drömprinsen kommer väl snart.

Ny Bil.



Här är våran nya bil!
Inte världens bästa bild kanske, solen låg på lite väl mycket.
Men nu är bilen hemma, jag och pappa hämtade den imorse i Norrtälje. Den är jävligt skön att köra med. Lite läskigt med farthållaren då man verkligen känner hur den bromsar i nerförsbackar och gasar i uppförsbackar för att hålla farten. Men det var jävligt bekvämt måste jag säga.



Har även tvättat huset idag så att pappa kan måla det på lördag, det var en historia för sig. när jag skulle skölja med vanligt vatten så fick jag typ hälften på mig. Hur jag lyckades med det behöver vi inte gå in på.
Vi har även rensat ogräs utanför garaget. Tänkte ställa in Renaun där när det är för varmt ute så att den håller sig sval. Den har ingen AC som våran kära Mazda har. Så då får man jobba efter det.

Har även börjat hålla koll på lite sista minuten resor. Jag och Hanna är as sugna på att dra iväg i Augusti. Det skulle verkligen vara kul att göra det hon och jag också. Det var ett tag sen vi var utomlands tillsammans. Vi vet bara inte hur vi ska göra. Jag vill åka tillbaka till Side, men det vore kul att upptäcka nya länder. Men då blir det dyrare att shoppa, dels för att Turkiet är billigare än de flesta länder, samt att vi inte känner några som ger oss rabatt. Det är mycket att fundera på, men vi får se hur det blir.

Godmorgon.

Godmorgon!

Idag ska jag och pappa åka och hämta mitt körkort och den nya bilen. En Mazda 6 Kombi! Den är jättefin!

Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag vi får se. Det blir väl en del städande eftersom mormor och moster kommer på fredag. Det är ju ett år sedan prick på fredag när mamma gick bort.

Men nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan vi sticker hemifrån!

Det var en gång..

Oj oj oj, nu har jag inte bloggat på evigheter. Jag lovar så mycket men gör så lite.  Men jag ska lägga upp lite bilder om Peace and love och från nu i helgen och berätta lite om det.

Peace and love var jävligt roligt mycket jobb, men det får man räkna med att det är. Solen sken och jag tror det var 30 grader varmt när det var som varmast. Första dagen hade vi Backyard babies, Mötley crue, volbeat, Bullet och Monstermagnet. Monster magnet är riktiga lortgrisar de var i ungefär samma klass som Kent förra året. Maten låg typ överallt i hela logen. Den var inte direkt rolig att städa. Backyard var snälla och fina, iallafall mot mig och Alex, haha!

Dock hann jag bara se tre, fyra låtar av deras spelning men det var en jävligt maffig känsla att stå på scenen och se hela den publiken.



Mötley var då lite jobbigare att ha och göra med än Backyard men det gick bra iallafall. Bland annat skulle alla loger vara helt svart beklädda. Ingen annan färg på väggar och golv. Jag stod bland annat typ tre meter ifrån Vince neil! dock när de andra kom vart det världens säkerhets pådrag. Men alex som fick turen att vara assistent åt Mötleys assistent fick ju vara där!!
De andra dagarna rullade på, den första dagen  var ju värst.

I helgen var jag i sundsvall på deras gatufest för att kolla på backyard babies så klart. det var verkligen skitkul, stod i merchen hela kvällen och sålde Backyards merch. sedan var det dags för spelning, jag och Alex ställde oss på scenen och kollade. Det har börjat bli en väldigt lat ovana att göra det nu. Måste komma över det.



Dagen efter så åkte vi till Sandviken för att titta på dem. De spelade på ett hotell så vi bestämde oss för att bo på samma hotell. Vi bestämde oss för att stå längst fram denna gång. Och fan vad jobbigt det var.
Men Sandviken var trevligt, jag hade en väldigt bra pratstund under den dagen vilket betydde väldigt mycket. Just att du sa, "Jag kan verkligen inte förstå hur det känns". Det betydde otroligt mycket. Tack så mycket det känns skönt at någon av er vet nu iallafall!

Ne imorgon så ska jag och pappa åka och hämta våran nya bil. Det ska bli riktigt nice!!

RSS 2.0