Svullna magar

Nu har jag och Hanna precis kommit hem från resturangen. Vi gick på O´learys och det var verkligen skitgott. Så nu har både jag och Hanna svullna magar! Ska vila dem ett tag nu tänkte vi.

Umeå

Nu har jag landat i Umeå!!
Det började bra med att jag och Hanna tappade bort varandra vid bussarna... Typiskt oss...

PARTY!!!!

Nu börjar an bli så där lagom full, så jag beklagar stavningen om jag stavar fel!
Men ikväll är vi laddade än en gång för en party kväll. Det ska bli så jävla roligt. Och toppen på detta ska jag upp med tuppen imorgon för att flyga till Umeå. Men det blir säkert bra det med!

Kvällens outsticker (som egentligen inte har med saken att göra):

Moget, väldigt moget..

Pottpuri

Äntligen börjar man väl bli lite små pigg, jag och tjejerna tog oss en lur precis. Eller lur och lur... Vi har typ sovit i tre timmar och dom sover fortfarande här i sängen brevid mig. 

Igår varje fall så var det först spelning med Backyard Babies på Tyrol. Vilket jag tycker var en as bra spelning, jag älskade verkligen set listen. Men det bästa av allt var ändå att de spelade Zoe is a wierdo. Jag och tjejerna älskar den låten, och vi har verkligen tjatat om att få höra den. Sen så kom den, vi vart så jävla paffa.
Efter spelningen var det full fart i merchen och allt verkade stressigt, så Katta och Sara hoppade in och hjälpte Toffsy i merchen medan jag och Saras syster Hanna stod utanför och spanade runt istället.

En grej var jävligt jobbig dock, jag visste att han skulle vara där. Men det brukar inte hjälpa så mycket, så jag är väldigt tacksam över att tjejerna fanns där!
Efter spelningen drog vi till Pub Anchor för att kolla in Ammotrack. Det var också skitkul! Dock är det så jävla många konstiga människor på anchor nuförtiden. Tappade räkningen på hur många personer som typ kom och tog tag i en så att säga.

Imorgon så ska jag flyga till Umeå och träffa Hanna. Det var så jävla länge sen jag träffade henne. Så det ska verkligen bli skitkul!

Snart ska vi gå och handla "middag", det blir maräng swisch, Sara vart nedröstad av mig och Katta som vill ha det, haha! Så det ser jag fram emot. 

Backyard Babies @ Tyrol!



Backyard Babies på Tyrol ikväll! Och efter det bär det av till Pub anchor och en spelning med Ammotrack, fatta vilken jävla kväll detta kan bli!



Backyard babies/ Big Bad Wolf


What if they do
It's not me or you
Fuck what they say!
Do it anyway

We were ready for the big bull-fight tonight
And I know it will make us feel alright
We've been waiting for you
That's why there's nothing else to do
Everybody on time alright!

But what if they do
It's not me or you
Fuck what they say!
Do it anyway

We're calling out the big, bad wolf tonight
Somebody bitter better be on sight
You've been takin' on me
You know why there's nothing left to lose
Everybody on line tonight

But what if they do
It's not me or you
Fuck what they say!
Do it anyway

You gave me reasons
I'll give you one
You give the order
But I gave out none
Until the fun begun

What if they do
It's not me or you
Fuck what they say!

But what if they do
It's not me or you
Fuck what they say!
Do it anyway


Älsklingar <3


Våra sötnosar till katter här hemma<3




Molly, Malte, Mini, Magda och Millis.




Min egna älskling M:et!!

Mat

Ikväll ska det bli en sån jätte god middag!
Jag och min bror Dennis håller på och lagar spaeti och köttärssås, så jävla gott!

Annars så har jag inte gjor så mycket idag kollade å hela Stolhet och fördom serien igen Älskar den serien, eller ja, jag älskar allt det där gamla. Har hamnat i en sån period just u tror jag. Den där gamla romantiken.

I helgen flyger jag till Umeå för att träffa Hanna. Har inte träffat henne på flera år känns det som. Så det ska verkligen bli skitkul!

Bilder och Hundar

Så nu är jag hemma. Jag lovade ju att lägga in bilder från i fredags när vi satte upp afficher för Ammotracks spelning. Så här kommer dem!






Var nere hos Elin idag också och hälsade på hennes små söta vovvar. Så söta!! Det är nu man märker att Tyra blivit stor när man ser på lilla Nellie som bara är tio veckor.



Nellie



Tyra och Nellie

Det är nästan så att man vill äta upp dom, så söta är dom!!

Ammotrack

Nu är det bara 2 timmar kvar tills jag slutar! Då ska jag åka hem till Gabbi så hon får fixa till mitt hemska hår, det ser förjävligt ut nu. Så ska man se Backyard babies på Tyrol på torsdag och sen dra till Pub Anchor för att kolla in Ammotrack. Då kan man ju inte ha en motorväg på skallen precis..

På tal om Ammotrack så var jag Sara och Katta ute och satte upp afficher och lämnade flyers om deras spelning på torsdag. Tror vi hade närmare bestämt 50 afficher. Inget mot vad vi brukar sätta upp dock. 
Men jag lägger in lite bilder på våran lilla tripp på måndag när jag är hemma.

Kolla in Ammotrack på www.ammotrack.org de är ett jävla grymt band!
 

Lite borta idag..

Idag känner jag mig lite borta. Det kändes bra imorse, men nu märker jag hur borta jag egentligen är. Är inte alls med till 100%, utan kanske bara till 45% vilket är oerhört irriterande. Då jag i detta jobb inte får slarva...

Hoppas att det bara är idag jag är så här.

Twilight

Så, imorse fick jag ett mail från CDON att jag kunde förhandsboka Twilight filmen, så det är klart nu!
Dock släpps den i slutet av april men man vet aldrig hur fort den där filmen går. Det är iallafall skönt att ha den bokad och att jag komemr få ett ex sen. Det roliga är att jag kanske til och med glömmer bort att jag beställt den (vilket inte är troligt) så då kanske jag ser en dag hur den helt plötsligt bara ligger i min brevlåda!! Haha!

Ska snart röra mig inåt stan igen, vi ska ha möte och sen ska jag jobba i helgen. Fullt ös med andra ord.

Lite av allt

Haha! Jag känner mig väldigt stolt! Jag av alla människor satte på en tvättmaskin alldeles själv! Nu kanske ni tänker ja men vadå, det kan väl vem som hlest?
Men grejen är den att jag har altid glömt bort hur man gör... Pinsamt jag vet, men sånn är jag!

Sen har jag jobbat lite med vårat projekt idag, det känns också skönt att få någonting gjort där. Sen idag så ska juag fortsätta städa.. Roligare än så blir det inte idag..





Jag, Alex och min familj kommer förmodligen sticka till Turkiet i slutet av maj igen. Ska bli jävligt skönt, och på bilden är det hotellet vi förmodligen kommer att bo på.
Har även lovat Katta att vi ska åka dit igen i Augusti sen då hon har opererat sin käke i maj och kan då inte följa med.
Så i Augusti ska vi försöka få med oss alla fyra ner dit, även Sara ;)

Körslaget



Igår var jag och min familj och kollade på inspelningen av körslaget. Vi hamnde i Team Hannas körs publik som verkligen gav järnet. Och den där hejja ramsan sitter fortfarande kivar i huvudet på mig.

Men det var trevligt och kul att vara där. Synd bara att de jag hejjade på åkte ut tidigare. Men men sånt är livet!

Love you <3

Jag vill bara be om ursäkt till alla som jag sagt/gjort något klumpigt som har sårat er.
Förlåt.

Det är inte alls min mening att såra, det är bara det att ibland tänker jag inte mig för. Men jag försöker ändra på det, så ha bara lite tålamod. Men det är på väg jag lovar.

Jag vill verkligen inte förlora fler utav de jag älskar. Inte pga min egen klumpighet.
Jag älskar er, hoppas att ni vet det <3

Min pappa är den bästa!!

Jag tycker om min pappa, han är den bästa som finns!!



Vårt Paradis På Jorden!


Turkiet, Side

Vårat Egna Lilla Paradis





Dumma hjärna!!

ÅÅÅ det är så jävla irriterande, kom på en värsta bra slogan till en grej jag och tjejerna jobbar med. Men den flög ur mitt huvud när jag endast skrivit ner första raden. Hur irriterande är inte det på en skala och nu kommer jag inte ihåg den. Den var så jävla klockren, den hade den där kaxiga tonen men ändå inte stöddig. Självsäker var den.

F*ck F*ck F*ck!!!

Road <3

Snart är det februari..
Jag längtar som fan dit!
I slutet av januari så spelar backyard på Tyrol och efter det så åker jag upp till Umeå och hälsar på min kompis Hanna jag inte träffat på år och dagar. Sen är det februari då det är ett gäng backyard babies spelningar man ska på.

Älskar att vara ute på vägen!!

Hittat till oss i 20 år, men nu hittas vi inte längre..

Pratade med pappa precis och han berättade att soppgubbarna inte hämtat våra sopor på två veckor nu. Så han ringde till norrtälje reningsverk och då fanns vi inte med på deras hämtningslista längre..

Så Norrtälje kommun har hämtat sopor hos oss i tjugo år och nu hittar dom inte hem till oss längre..
Så jävla sjukt..

Sen ska vi få en sån där nu grön soptunna i plast som är större, så den bara behvöer tömmas varannan vecka. Men den måste vi förmodligen få släpa ner till våra postlådor.. Det skulle verkligen inte förvåna mig.

That is me!




She's got a ticket
And she wanted to go
First class
In the first seat row
Her leather-jacket
And a pocket of cash
This girl is bad
Like fucking trash

Zoe's gotta go
Take her to the show
Zoe is a weirdo

She's so much cooler
Than the rest of her gang
Blue jeans
Bloody whiteshark fangs
She loves her music
And she loves to roll
Commander in chief
Fucking party patrol

Zoe's gotta go
Take her to the show
Zoe is a weirdo

The girl is punk
Without a punk
She put her boyfriend
Back in Danko's trunk
You gotta crank it
Cause she likes it loud
God damn
Make Johnny proud

Zoe's gotta go
Take her to the show
Zoe is a weirdo

Backyard Babies - Zoe Is A Wierdo


Körslaget!

Idag fick jag ett mail om att jag fått tre biljetter till körslaget på lördag. Det ska faktiskt bli riktigt trevligt och åka dit och kolla på det med pappa och min ena lillebror. Det var ett tag sen vi gjorde någonting sånt tillsammans nu.
Det tråkiga i det hela är ju att de man hejjade mest på åkt ut.. Det hade vart kul för om Timo hade kvar eftersom Katta gillar honom, sen gillar jag ju Nanne, men hon åkte ju ut förra veckan..
men jag kan ju alltid hejja på Snygg-Erik!!! Eller inte...

Ne men det ska bli trevligt det där.

Annars idag har jag tagit det lugnt, städat lite i köket och så.

Idag fyller även Elin år, så ett stort grattis till dig gumman!!

11:00

God Morgon i stugorna!

Inatt drömde jag en väldigt lustig dröm, jag drömde att jag var på en spelning med Backyard babies, på en tågstation. De spelade på rälsen så varenda gång ett tåg kom så fick man avbryta spelningen.. sen delade de ut backstage pass, först gav Nicke ett pass till en tjej. Sen tittar Dregen på mig och säger, ni har inte fått något va?
Så då kommer han över och ger oss varsitt, men sen får typ hela publiken pass och de förvandlades till en rabbatkupong i merchen eller vad fan det var.
Kanske inte låter så jättelustigt, men det var väldigt lustigt i min dröm. Jag undrar vad det betyder för något, för hjärnan plockar ju saker ur det undermedvetna och gör en dröm utav det.

Jag har även lärt mig att sova i den där föbaskade sängen nu, för er som inte vet så är jag kattvakt och bor i tjejen som äger kattens lägenhet och hennes säng... Alla har typ svårt att sova i den. Men jag har lärt mig att sova i den nu tack och lov.. Förut låg jag alltid och vred och vände på mig till klockan vart tre på natten.

Halv klar design!

Nu har jag suttit och pillat med min design, men den är inte riktigt klar än, det är några grejer jag inte är nöjd med. Men jag lyckas inte riktigt ändra på dem. så jag ska fråga några personer och se om de kan hjälpa mig och första varför jag inte kan ändra det.
Men annars är jag helnöjd med den, och ja... Jag gillar Rosa!!!

Åka hem!

Just nu är jag extremt uttråkad och tiden går så oooootroligt långsamt.. Det känns ju fan som om det gått hundra år sittandes här..
Varför går den här dagen så jävla långsamt, igår gick det inte alls så här trögt att få slut på dagen.. Irriterande faktor detta är.

Nu börjar ju folk som jobbar i butikerna här att få gå hem, det är orättvist, vi vakter måste stanna kvar och stänga centrumet lixom.. Haha, nu gnäller jag rätt rejält. Men det är faktiskt ganska roligt att öppna och stänga inte så att man skrattar men ändå. Det känns som om man har lite makt över saker och ting.

Ne, nu får tiden rulla på, för jag vill gå hem!

Tick tack tick tack.

Nu har jag vart på lunch, så nu är det bara fem timmar kvar och sen är jag fri att gå hem. Yey!
Måste fixa en tid för att färga mitt hår sen innan motorvägen på mitt huvud är färdigbyggd om ni hajjar vad jag menar. Funderar på att färga över det röda jag har och istället göra slingor i någon varm ljus ton eller nått. Jag vet inte, måste rådfråga min frisör sen.  Som btw är as grym, det är Alex syster Gabbi jag pratar om och hon jobbar på en frisör salong som heter Mosqow någonting på Stureplan.

Den här dagen är för övrigt väldigt seg, den har gått väldigt långsamt måste jag säga..

Ett huvud, ett illamående, ett helvete rent ut sakt!

Godmorgon allesammans!!
Nu är det ännu en ny underbar dag på jobbet!

Igår mot slutet av mitt pass fick jag huvudvärk, som senare också blev ett illamående. Det var inte så jävla kul när jag åkte på bussen hem där det var massa jobbiga barn som skrek och en busschaufför som köpt sitt körkort på blocket..
Men allt gick över när jag kom hem och svalde en alvedon och fick i mig lite mat i magen. Gjorde faktiskt varma mackor i ugnen vilket var otroligt gott!

Elin har ju skaffat sig en till liten vovve nu som heter Nellie, har inte träffat den lilla än men dock sett henne på bild. SKITSÖT! Så jag ska antagligen träffa Elin på fredag så ska vi gå ut och gå en sväng eller nått!

Ne nu måste jag återgå till jobbet!

See ya!

Snart!

Nu är det inte långt kvar, 2½ timme till sen får jag åka hem. Skönt, börjar få lite ont i huvudet också vilket inte är speciellt trevligt.
Idag är mina naglar inte helt blåa iallafall, utan det är en blandning på blåa och rosa om man nu kan säga så.

Kollade på Lets dance igår, och Magnus Samuelsson va med. Jag kommer ihåg när jag var liten, då kollade jag alltid på världens starkaste man, älskade det programmet. Magnus var typ min idol eller nått på den tiden. Men han verkar så där underbart charmig, stor som ett hus dock. Men många lyft kommer nog han att klara av skulle jag tro, han är ju inte direkt svag.

Lunch!

Nu om exakt 9 minuter ska jag få gå och äta lite lunch! Ska bli så gott med mat i magen. Sen efter lunchen då är det bara fem timmar kvar att jobba, nu har jag ju jobbat halva mitt pass på 12 timmar tack och lov. Det går ganska fort att sitta här ändå fast man inte gör så mycket emellanåt. *peppar peppar* bara för att jag skrev så kommer det säkert att hända något idag bara för det...

En liten tur med bilen.

Ja idag var jag uppe med tuppen igen, eller säkert redan innan tuppen.. Det skulle inte förvåna mig.
Igår var jag i Eskilstuna och hjälpte Kattas lillasyster att flytta, hon ska börja plugga där nere. Beteende vetenskap tror jag det närmare bestämt var.
Efter att vi packat in allt i lägenheten skulle Helenas och hennes kompis storhandla på Ica Maxi. Så då passade jag och Katta på att ta en liten fika med Toffsy.
Vi satte oss på Åhlens kafe och drack varm choklad som ärligt talat smakade pecka. Den var typ salt!! Toffsys unge är ju bara för söt också, han tittade på mig och Katta som om vi vore dumma i huvet, haha!

Sen på kvällen bar det av hem till mormor och kolla på lets dance och käka kex med ost på.

Och nu sitter jag på jobbet och häckar igen, men jag har redan jobbat 2½ timme, nu är det bara 9½ timme kvar! Man får se saker positivt här i världen!

Jag vill ha..

Jag vill ha en ny klänning, men hittar inget jag vill ha. Den ska vara sexig men ändå inte för sexig, ville inte se ut som en billig slampa att hyra. Men jag har kollat runt på nätet men hittar inget intressant. Så är det någon som har ett bra förslag så är det bara att säga till!!

kalla handen!

Ja, vad ska man hitta på idag då.. jag vet inte riktigt.. Det går iallafall lite bra program på tv tack och lov. Men jag börjar bli lite småtrött på detta. Det är så jävla ensamt. Det ska bli skönt att få komma hem sen!

På måndag ska jag ringa till husläkaren också då min ena hand är kallare än den andra, det kan lixom inte vara normalt. sen är mina naglar blåa också för den delen. Så vi får se vad de säger för något.

Glödlampa!

Jag tror jag har kommit på en ide!! En ide som kanske gör att jag kan kombinera ihop allt jag tänkt mig :D

Måste bara berätta det för en smart person som kan berätta för mig om den iden skulle funka eller inte :P

Haha!!

Sådann press.

Idag känner jag mig inte alls rofylld eller vad jag ska säga. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Känner att jag måste göra något med mitt liv snart inte bara sitta och häcka som en och annan tokstolle. Men det får vara i höst då när allting har lugnat ner sig, men frågan är om jag klarar av att vänta. Jag känner mig lixom inte vettig eller att jag gör så mycket nytta med nått.
Jag vet inte, jag är nog bara orolig för framtiden som många andra är. Tänk om man inte blir någonting tänk om man får leva på gatan eller nått. Man har en sån jävla press på sina axlar att bli någonting idag.

Och det är långt ifrån roligt. Håller du inte med?
Sen just det där att man ska bli nöjd själv, men vad gör mig nöjd?

Knyta mig

Ja nu ska jag snart gå och sova, försökte kolla på Du jag och Dupree på trean men den var inte så rolig som jag trodde. Så jag ska knyta mig istället tänkte jag, är ganska trött ändå.

Pratade med Alex nyss, hon har börjat läsa boken hon lånade av mig. Det är bra, och hon som oss andra hade också tydligen lite svårt att slita sig ifrån den, dock var hon bättre än jag och lyckades att göra det, hon skulle dock fortsätta ikväll tänkte hon!
Imorgon kommer förmodligen den tredje boken om Twilight sagan hem till mig. Längtar tills jag får den i min hand, ska bli så kul att läsa!!

Men men, Godnatt allihopa!

Det var en gång en katt...

Imorse vaknade jag, utan att Katten hade väckt mig!!! Han har väckt mig varenda morgon ihopp om att jag ska kliva upp och ge honom mer mat. Men idag vaknade jag klockan elva och han var inte där. Helt otroligt!!

Jag drömde något riktigt skumt också. jag drömde att jag gått vidare i finalen i amerikanska Top Model, som om det skulle hända lixom.. Men det var en ganska rolig dröm ändå.

MALMÖ!!!

Nu är resan till Malmö bokad, det ska verkligen bli askul att åka dit.. Längtar som fan nu..

Gott nytt!!

Gott nytt år allesammans!!

Har haft Katta och Alex här i några dagar, så det är lite trist nu när lägenheten är tom och det är bara jag och katten Bagera kvar.. Och det går typ inget bra på tv heller för den delen ännu värre.

Ska jobba på Hallwylska imorgon var ett tag sen jag var där sist, så det är väl dags igen antar jag ;)

Nu har jag läst ut andra boken om sagan mellan vampyren Edward Cullen Och Bella Swan. det tog 20 timmar för mig att läsa den, så nu har jag beställt trean så jag väntar på den. Det värsta med det hela är att jag är först bland oss att läst ut tvåan så jag har ingen att prata med den om. Finns vissa delar jag vill prata om. Men Katta har lånat boken av mig nu så hon ska läsa den, förhoppningsvis läser hon den snabbt då jag vill prata om den så fort som möjligt :D

RSS 2.0