Resan betald

Nu har jag betalt hela resan till Turkiet. Känns skönt att ha det gjort så man slipper tänka på det något mer. Längtar jätte mycket och jag räknade att det är typ 77 dagar kvar. Så det är ju ett tag kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga.



Jag uppe i Taurus bergen i Turkiet.



Jag och Alexandra

När vi var ute och pysslade i trädgården i morse kom en av våra grannar förbi med deras boxer hane Bellman. Så Sudden och Bellman busade på ett bra tag här innan de vart väldigt törstiga.



Nu ligger Sudden och sover, själv funderar jag på om jag ska gå ut i förrådet och leta upp solstolarna. Det är ju endå hyfsat fint väder ute. Och det är rätt varmt när solen inte hamnar bakom molnen. Vill ha en bra grundbränna innan Turkiet så man kan bygga på solbrännan ändå mer där nere.

 

LATER

 


Valpkurs

Igår var jag och Sudden återigen på valpkurs, denna gång var dock pappa med så att han kunde ta lite bilder. Sudden var duktig igår som han alltid är, han var dock lite sniffig, det luktade tydligen väldigt gott på planen där vi var. När vi satt inne på lektionen var han också jätte duktig, han har verkligen förbättras, nu kunde han koppla av i en halvtimme ungefär innan han vart helt utråkad.

Men här kommer lite bilder från gårdagens valpkurs.



Här är det slalom mellan andra hundar som gäller, och Sudden ska ha kontakt med mig och inte bry sig om de andra hundarna.



En likadan övning som den innan, bara det att här står alla i en cirkel.






Här ska Sudden stanna kvar medan jag går fram och hälsar på Arcos matte Sara.
(Arcos är schäfern som sitter längst bort).




Här går jag min kurs.


Så det var lite bilder från min kurs, tyvärr är det sista gången nästa vecka och jag har verkligen haft det roligt. Men det är bara att vänta tills nästa kurs börjar i höst.
Nästa helg (alltså inte den som kommer) så ska jag följa med Alexandra ut till deras lantställe där vi ska fira midsommar och då ska även Sudden med. Känns rätt skönt att ha med Sudden dit en gång innan midsommarafton så han känner sig lite trygg där borta. Får se vad Sudden tycker om att åka båt bara. Men det visar sig som sagt.


Bokat och klart!

Nu är våran turkiet resa bokad!
Den 11 augusti åker jag Alexandra och Sanna till Side. Och vi ska bo på det hotell jag och Alex bodde på sist vi var nere. På hotell Risus. Vi var verkligen jätte nöjda med det hotellet, och åker gärna tillbaka igen. Nu längtar jag som fan till augusti!

 

Och på torsdag  kan jag med glädje säga att vi står på gästlistan in till Banditfesten.

Tack Sara för att du fixade det!


09:20

Sudden väckte mig i morse då han var jätte kissnödig, så det var ju bara att kliva upp och se glad ut. Nu sitter jag och tittar ut och hoppas på att molnen ska försvinna så att det fina vädret som är utlovad ska komma fram. Jag vill jobba lite mer på min solbränna idag också!

Lite senare idag ska vi åka till Hallstavik och handla, då ska Sudden också med så vi kan träna lite stadsmiljö med honom. Ska försöka få med honom in till den stora staden Stockholm någon dag också. Vill ju dessutom visa upp honom för mina arbetskamrater! Så det får bli någon dag när Sudden och jag ska in till Halllonbergen och träffa Anne och Khelia (Suddens syster). Två flugor i en smäll alltså.




Sudden och Kheila



Min klänning.

Har precis kommit hem från jobbet nu och jag kan säga att det har vart dött hela helgen. Knappt hänt någonting, men men det är pengar i alla fall. Ska jobba i helgen som kommer nu med men då är det min normala helg. Innan helgen dock så är det Bandit festen med Nicke Borg som Dj, ska bli as roligt verkligen. Pappa köpte ju också en klänning åt mig i turkiet som jag pratade om innan som jag tänkte ha den kvällen.





Och här är den, så den ska jag ha och sen mina favorithögklackade skor jag köpte på skopunkten förut med nitar på. Tror det kommer att passa riktigt bra faktiskt.

Jag tror pappa tog med sig regnet hem från turkiet eftersom vi har haft fint väder hela veckan när han vart borta, och nere i turkiet så hade de det molning och blåsigt. Idag när han kom hem har det typ regnat hela dagen. Det har i alla fall inte vart fint väder.
Fick lönespecen härom dagen, och jag får min semester ersättning denna månad och gud vad jag vart glad av att se den siffran. Tror jag ska ta mig ut på stan lite och shoppa någon dag. Förnya garderoben litegrann, är så trött på de kläder jag har som vanligt. Är typ aldrig nöjd.

LATER!


18:55

Nu ska jag åka iväg om tio minuter och hämta grabbarna i Norrtälje. Då blir Sudden glad, han älskar att åka bil, så fort han fattar att vi ska till bilen springer han ner dit och sätter sig där han brukar hoppa in. Så jävla söt.

Solen lyser fortfarande här och himlen är blå, det känns jätte skönt speciellt när jag såg min kompis Sabina status på facebook att det spöregnade nere i Jönköping. Då blir man glad att man bor där man bor!
Blir sedan att gå och lägga sig tidigt då väckarklockan ringer klockan 03:45 imorgon. Börjar klockan 06:00 och det tar ca en timme för mig med bil in. 

Nej det är dags för mig att börja bege mig mot bilen nu. Får se om jag skriver något senare ikväll.

LATER! 

Sol sol sol




Oboy, vilket vackert väder, solen skiner idag!
Passade på att lägga mig och sola en stund mitt på dagen. Nu lagar jag lunch till mig själv, kyckling klubba med creme fraiche och majs tänkte jag. Sen ska jag väl ut och ligga i solen en stund till. Måste passa på nu innan det fina vädret försvinner.

Spolade dessutom av min hund med vattenslangen, han var mycket skeptisk på den konstiga gula saken som sprutade vatten. Så lite läskigt var det nog.

LATER!


En morgon i Roslagen.

Ännu en varm och härlig dag här i roslagen, har precis vart ute och gått med Sudden i skogarna och över ängarna vi har här. Det är en så avkopplande känsla att gå runt i skogen och höra hur fåglarna kvittrar och sen får man ännu mer glädje i magen när man ser Sudden överlycklig som springer med ilfart över ängen. Det är där han trivs bäst, det märker man verkligen.
Nu ligger han ute i sin sackosäck på altanen där det är lite svalare än inne. Ska ta och vädra här inne då till och med jag tycker att det är varmt. Då kan man ju undra vad Sudden tycker.

Annars idag ska jag inte göra så mycket mer, åka och handla lite mat, hämta Dennis och hans kompis Jocke ikväll i Norrtälje så att de kommer hem i hyfsat bra tid iallafall. Annars måste de vänta så jävla länge på bussen i Norrtälje. Det är aldrig roligt.

Imorgon är det jobb igen, det är dock inte min vanliga jobb helg utan jag tog den då det fattades folk på jobbet. Men det gör inte så mycke, extra pengar i kassan bara. Men ack så jobbigt det var att få tag på hundvakt åt Sudden för lördagen. Men jag hittade någon till slut iallafall. Så Jocke, Dennis kompis som kommer ikväll tar hand om honom imorgon medan min andra lillebror Linus är och spelar bowlingmatch. Sen kommer Linus hem och hjälper Jocke. Så det känns riktigt skönt.

 




Pappa som är i Turkiet Side nu och kommer hem imorgon natt ska köpa en klänning åt mig. Nu kanske ni tänker hur det ska gå till, men det finns en annan Louise som jobbar i en svensk klädbutik där nere som vi alltid går till. Hon och Maria som äger butiken har hjälpt till. Så jag sa vad jag ungefär ville ha, Louise som är ungefär samma storlek som jag provade olika klänningar fotograferade och mailade sedan över bilderna till mig. Så nu har jag bestämt en klänning och jag längtar verkligen till på söndag då jag får prova den själv.

På torsdag är det Bandit festen som jag och mina tjejkompisar ska gå på, Nicke Borg är Dj så då är det väl självklart att man går dit en sväng! Dock brukar det vara sånna jävla köer in på de festerna. Så vi ska se om vi kanske kan få gästlista eller något. Annars får vi köa som alla andra. Men då om klänningen som pappa ska köpa åt mig sitter bra så ska jag ha den på festen. Det blir nog skitbra tror jag.


Ändrad Design

Så, jag passade på att ändra designen också, var rätt trött på den andra. Den var rätt svårläst med den rosa texten märkte jag också. Nu får det bli vitt och rent.

I Am Back!

Jag vet att det var rätt länge sedan jag skrev någonting i den här, men jag har inte riktigt haft någonting att skriva om, så det har lixom inte riktigt blivit av. Men jag tänkte väl försöka ta mig i kragen nu och börja skriva igen.

Sedan sist jag skrev så har jag skaffat en hundvalp. En liten schäfer pojke som är född 23/12-09. Jag hämtade honom den 25 februari från Barvatorps kennel i Nyköping, och gud vad han var liten och söt då. Och all denna valp päls han hade. Han var som ett ulligt litet får.

Nu har han blivit ca fem månader och blivit 11 kilo tyngre än när vi hämtade honom, och tyngre och större ska han bli. Som med alla hundar är det väldigt mycket jobb, speciellt när han är ett energi knippe som han är. Men jag ångrar mig inte en sekund att jag köpte honom, han är nog det bästa som hänt mig. Trots att jag kanske inte känner så mitt i natten när han får frispel och tycker det är dags att gå upp och jag ska upp om några timmar för att sedan gå till jobbet. Eller när han jagar de stackars katterna så att de näst intill får hjärtattacker.

Han är min skatt, mitt liv, och jag känner det på mig att han och jag kommer att göra underverk tillsammans.
Min gamla chef Anne på hunddagiset jag jobbade på förut träffas väldigt ofta och står varandra väldigt nära som jag skrivit om förut här på bloggen, hon har köpt Suddens kullsyster, vilket också är väldigt roligt. Så det kommer nog sluta med att hon och jag åker på en del tävlingar tillsammans när det blir dags för det.

Just nu går jag och Sudden på valpkurs vilket är jätteroligt, och Sudden är verkligen jätte duktig. Förutom när vi ska sitta still inne på teorilektionerna. Sudden är mer en praktiker än vad han är teoretiker. Har dock ett litet problem med att han jagar bilar och blir helt blockerad så att han slutar lyssna på mig. Men jag pratade med kenneln om det så jag ska åka ner dit om två veckor så ska dem hjälpa mig att jobba bort det och visa hur man kan göra när han blir så. Det känns verkligen underbart skönt att ha sin kennel i ryggen om man behöver hjälp med någonting.
 



Annars då, bortsett från Sudden, så jobbar jag kvar på G4S som väktare i Vällingby Centrum. Jag trivs otroligt bra där fortfarande, men det är tack vare arbetskamraterna. Jobbet i sig är inte så inspirerande. Jag har otroligt bra arbetskamrater (om man nu får skryta), det är så avslappnad och härlig stämning på jobbet. Det som är lite negativt är att jag är rätt liten och har ingen chans om man ska små knuffas och liknande. Jag flyger rätt bra om man säger så!

Sista Backyard Babies spelningen jag var på, var på min födelsedag den 5 mars. Det var deras allra sista spelning i Sverige på ett tag. De tar som sagt paus på obestämd tid, vilket känns rätt bra för då kan man själv ta tag i lite saker i sitt egna liv. Men det blir väl någon dj kväll här ibland och kanske någon spelning när de är ute med sina soloprojekt. 
Men innan den spelningen var jag och Alexandra iväg och såg dem när de spelade i Zürich. Det var jävligt roligt att komma iväg för vi gick inte enbart på spelningen utan vi åkte sedan iväg till en av pappas kompisar som heter Anders (han som var med oss till Turkiet) som då bodde i staden Flims som också ligger i Schweiz. Där åkte vi skidor och lite allt möjligt. Jag var inte så jävla bra på skidor, men jag tog mig ner för backen några gånger i alla fall. Men jag gör inte om det, skidsemester är helt enkelt inte min grej. 

Men vi hjälpte till i merchen som vanligt tillsammans med Toffsy och två tjejer från Italien Kia och Irene, två stycken as coola och sköna brudar. De hade precis tatuerat in Backyard Babies logga i nacken som jag och Alexandra har så det var lite coolt. Dregen tyckte även han att det var coolt så han la upp det på sin blogg, och här har ni länken:

http://nyheter24.se/bloggar/nojesbloggar/dregen/319798-mobytv100212-00259

Aja, finns mycket mer som har hänt sen sist jag skrev, men skulle jag skriva ner exakt allting skulle det ta en evighet och det skulle dessutom bli en hel novell. Men jag lägger upp lite bilder här under från min och alex Schweiz resa.




FLIMS

 

 

 


RSS 2.0