4 Juni

Nu har jag vart väldigt dålig på att skriva och jag ska inte komma med några dåliga ursäkter denna gång.

Banditfesten var riktigt roligt, det var riktigt skönt att stå på gästlistan också gratis är alltid trevligt! Det som jag var mest paff över var den mängd alkohol jag konsumerade. På sista tiden har jag bara klarat av att dricka två glas av någonting och efter det har jag vart på lyset. Då menar jag riktigt på lyset. Men på banditfesten så drack jag två glas vin till middagen innan vi ens kom dit. På Harry B James drack jag två öl, en ½ shot, och en cider. Dagen efter var jag inte ens bakis. Jag börjar misstänka att vi drack saft av något slag istället för sprit... Men det var ändå rätt skönt att slippa vara bakis, speciellt eftersom jag dagen efter åkte och fixade nytt pass. Man vill ju inte se mer förjävlig ut än vad man redan gör på de där passbilderna. Tror inte att jag har blivit bra på en enda passbild jag har tagit någonsin.



I söndags var det morsdag, tankarna den dagen gick då till min kära mor som inte finns hos oss längre <3
Tänk att livet kan vara så jävla orättvist..





Igår var jag och såg AC/DC på Stadion och fan vad roligt det var!! Det är krut i de gamla gubbarna, och vad mycket grejer de hade med sig, ett stort tåg, en jätte stor uppbllåst barbara, en stor kyrkklocka och ett antal kanoner. Sen när konserten var slut så sköt de massa fyrverkerier. Då började jag och min kompis tänka på hur de fraktade allting. De borde ha ett antal plan med sig eller nått.

Ikväll ska jag ut i skärgården med Alex, ska bli riktigt skönt. Sudden följer med, tänkte att han ska få uppfostras av Alex schäfer tik Gilda en smula. Ska ta lite bilder när jag är därute så att ni får se hur fint de har det. Älskar att vara där ute, man hamnar verkligen i en sorts sinnesro och kan bara koppla av. Längtar till ikväll.
Ska bli kul dock och se hur Sudden reagerar på att åka båt, han tycker ju om att åka bil iallafall så han kanske även gillar att åka båt. Det återstår ju att se som sagt.

Den 17 Juli drar vi ner till Skövde då Sara har fixat ett Dj gig (kan man säga Dj gig?) till Nicke. Det ska bli jävligt roligt. Då lär vi till 100% svänga förbi Hjo och promenera lite där. Det är ungefär samma effekt som att vara ute i skärgården med Alex. Det är så jävla mysigt där i Hjo.



Dregen och jag spelar guitar hero på hotell Högland i Nässjö 2010.


Vill dessutom åka iväg på någon Dj kväll Dregen har sen. Har inte träffat honom sen mars när de faktiskt spelade på min födelsedag i Nyköping, väldigt minnesrik kväll må jag säga. Så det känns som om det börjar bli dags.


RSS 2.0